What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
stiv2025

Κάποιος που είχε θετικό αποτέλεσμα να μας δώσει κάποιες πληροφορίες.
2 Χάπια μαζί παίρνουμε έτσι γράφει ?
Πόση ώρα πρίν το σεξ ?
Με άδειο στομάχι το παίρνουμε ?
Έχει παρενέργειες ?

Username

1 Reply

John_Doumanis

Επειδή μιλάμε για φυτικό και όχι για δήθεν "φυτικό", μην περιμένεις να λειτουργήσει όπως τα φαρμακευτικά. Εμένα προσωπικά μου έδωσε ένα ευχάριστο boost και πιστεύω πως χρειάζεται συχνή χρήση για καλύτερα αποτελέσματα έως και καθημερινή για να δεις σταδιακά καλύτερα αποτελέσματα ! Εάν λειτουργεί με το να « σηκώνεται με ένα χάπι τότε δε μιλάμε για συμπλήρωμα αλλά για φάρμακο με παρενέργειες ! Δεν γίνεται να ακούς για πονοκεφάλους και να συζητάμε για φυτικό….

2 Comments

stiv2025

Φίλε σε ευχαριστώ για την απάντηση αλλά και το Elogis Pharma Forte Blue ¨λέει¨ ότι είναι φυτικό όπως ¨λέει¨ και αυτό, εμένα προσωπικά με κάνει τούρμπο σε μισή ώρα, απλά είναι λίγο ποιο ακριβό γι αυτό δοκίμασα αυτό. Νομίζω αυτό που θέλουν οι περισσότεροι εδώ είναι ένα χάπι που θα το πάρουν την κατάλληλη στιγμή και θα τους βγάλει ασπροπρόσωπους, όχι ένα χάπι που θα το παίρνουν πολύ καιρό και ίσως λειτουργήσει κάποια στιγμή. Τώρα επειδή θα ρωτήσεις γιατί δεν πάμε στα κανονικά χημικά χάπια, είναι απλό θέλουν συνταγογράφηση και δεν έχουμε όρεξη να τρέχουμε σε γιατρούς.

John_Doumanis

Νομίζω πως γενικά το παίζουμε όλοι γιατροί χωρίς να είμαστε. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του και αναλαμβάνει το ρίσκο. Όπως και να χει, για κάτι που είναι φυτικό, δεν νομίζω ότι παίζουν τέτοιες παρενέργειες που αναφέρουν όλοι.

Username