Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

evanspap22

Ήδη η Ελλάδα ΔΕΝ βρίσκεται ανάμεσα στις χώρες κυκλοφορίας, από την ανακοίνωση που έκανε η Microsoft. Ακόμα και 899€ να κάνει στο εξωτερικό, εδώ δε θα έρθει με την ίδια τιμή γιατί, ελληνική αγορά! Οπότε θα πάμε εκεί κοντά στο χιλιάρικο ή ακριβώς στο χιλιάρικο στο ψυχολογικό όριο των 999€! Εννοείται πάντα μιλάμε για το X μοντέλο! Το απλό ROG Ally υποθέτω θα κοστίζει κάπου στα 699 με 799€.

2 Σχόλια

vasilispliat

Μάλλον έπεσες έξω! Άρα κοψοχρονιά το δίνει ο Billαρος!!

evanspap22

Για αρχή Βασίλη μου καλέ, ο συνονόματος έχει αποσυρθεί εδώ και καμιά πενταετία κοντά, από τη Microsoft, οπότε θα ήταν ασφαλές να πούμε, ότι δεν κάνει αυτός κουμάντο πλέον και δεν του καίγεται και καρφί! Κατά δεύτερον, είμαστε πολύ τυχεροί που δεν πήραμε κανένα καπέλο έξτρα με τους φόρους που πληρώνουμε, αλλά 100€ έξω έπεσα, δεν είναι δα και καμιά χαοτική απόκλιση!
899€, αντί για 999, μόνο κοψοχρονιά δεν το λες! Η τιμή και πάλι για το Ελλαδιστάν, είναι απαγορευτική, αν αναλογιστείς ότι ξεπερνάει το βασικό μισθό!

Όνομα χρήστη
ggog

Το συγκεκριμένο μάλλον κάπου στα 900-950. Δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι ακόμα στην ελληνική αγορά όμως.

Όνομα χρήστη