What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
jimkastoras

Μπορείς να συνδέσεις το κινητό android με usb και παίζεις μουσική από το κινητό πχ live ιντερνικό ράδιο ;

Username

5 Replies

M_Legatusgr

Δεν το εχω δοκιμασει αλλα αν συνδεσεις bluetooth pair το κινητο με την συσκευη οτι εχεις στο κινητο θα παιζει .Mε usb δεν το βλεπω να γινεται

1 Comment

jimkastoras

Ναι, με bluetooth προφανώς γίνεται. Δεν θέλω, όμως, να έχω συνεχώς την ασύρματη ακτινοβολία.

Username
M_Legatusgr

Δεν το εχω δοκιμασει αλλα αν το κινητο το εχεις σε bluetooth pair με την συσκευη θα ακους οτι παιζει το κινητο

1 Comment

jimkastoras

Ναι, με bluetooth προφανώς γίνεται. Δεν θέλω, όμως, να έχω συνεχώς την ασύρματη ακτινοβολία.

Username
orfanos.vas

Θεωρητικά ναι...αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος....θα μπλέξεις με κλειδωματα του λογισμικού.Καντο όπως και εγώ μέσω bluetooth....Λειτουργεί κάτι παραπάνω από τελεια

1 Comment

jimkastoras

Δεν θέλω να έχω συνεχώς την ασύρματη ακτινοβολία.

Username
Aleko_Marko

Ναι μέσο μέσο θύρας aux Αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος με το προϊόν διότι δεν ανάβει όταν κλείσεις το διακόπτη του αυτοκινήτου

1 Comment

jimkastoras

Στην θύρα aux μπορώ να το συνδέσω και μέσω του USB type-C γιατί jack 3,5mm έξοδο για ακουστικά δεν έχει το κινητό μου (samsung s20) ;

Username
Panos_Voumvakis

Στην είσοδο 3.5 κάτω από το usb συνδέεις ένα καλώδιο αρσενικό με αρσενικό. Το κινητό ή ταμπλέτ θα παίζει την μουσική και θα την ακούς στα ηχεία. Μπορεί να παίξει και με το Bluetooth αν το ζευγαρωσεις. Εφαρμογή δεν μπορείς να εγκαταστήσεις στο nakamichi

Username