Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
jimkastoras

Μπορείς να συνδέσεις το κινητό android με usb και παίζεις μουσική από το κινητό πχ live ιντερνικό ράδιο ;

Όνομα χρήστη

5 Απαντήσεις

M_Legatusgr

Δεν το εχω δοκιμασει αλλα αν συνδεσεις bluetooth pair το κινητο με την συσκευη οτι εχεις στο κινητο θα παιζει .Mε usb δεν το βλεπω να γινεται

1 Σχόλιο

jimkastoras

Ναι, με bluetooth προφανώς γίνεται. Δεν θέλω, όμως, να έχω συνεχώς την ασύρματη ακτινοβολία.

Όνομα χρήστη
M_Legatusgr

Δεν το εχω δοκιμασει αλλα αν το κινητο το εχεις σε bluetooth pair με την συσκευη θα ακους οτι παιζει το κινητο

1 Σχόλιο

jimkastoras

Ναι, με bluetooth προφανώς γίνεται. Δεν θέλω, όμως, να έχω συνεχώς την ασύρματη ακτινοβολία.

Όνομα χρήστη
orfanos.vas

Θεωρητικά ναι...αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος....θα μπλέξεις με κλειδωματα του λογισμικού.Καντο όπως και εγώ μέσω bluetooth....Λειτουργεί κάτι παραπάνω από τελεια

1 Σχόλιο

jimkastoras

Δεν θέλω να έχω συνεχώς την ασύρματη ακτινοβολία.

Όνομα χρήστη
Aleko_Marko

Ναι μέσο μέσο θύρας aux Αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος με το προϊόν διότι δεν ανάβει όταν κλείσεις το διακόπτη του αυτοκινήτου

1 Σχόλιο

jimkastoras

Στην θύρα aux μπορώ να το συνδέσω και μέσω του USB type-C γιατί jack 3,5mm έξοδο για ακουστικά δεν έχει το κινητό μου (samsung s20) ;

Όνομα χρήστη
Panos_Voumvakis

Στην είσοδο 3.5 κάτω από το usb συνδέεις ένα καλώδιο αρσενικό με αρσενικό. Το κινητό ή ταμπλέτ θα παίζει την μουσική και θα την ακούς στα ηχεία. Μπορεί να παίξει και με το Bluetooth αν το ζευγαρωσεις. Εφαρμογή δεν μπορείς να εγκαταστήσεις στο nakamichi

Όνομα χρήστη