Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
kostas_marley

Ρε πατε καλα ? τι τιμες ειναι αυτες
οχι ρε φιλε ποσο απληστοι ειστε?

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Giannis Skandalis

στις τιμές δολαριού, αφού τις μετατρέψετε σε ευρώ, προσθέστε και το ΦΠΑ. Για πρώτη ημέρα κυκλοφορίας, έχουμε τις ίδιες τιμές με άλλες χώρες της Ευρώπης.

2 Σχόλια

Mark Fal

Εξήγησε μου τότε γιατί οι επεξεργάστες ειναι σε τιμες msrp και ΜΟΝΟ οι GPU ειναι απο 40% και πάνω πιο ακριβές?? Μήπως δεν είναι το ΦΠΑ? Μήπως είναι αισχροκέρδια??

Giannis Skandalis

Παράδειγμα: ο Ryzen 7 9700X, με MSRP $360, ήρθε εδώ στσ 400 ευρώ = MSRP + ΦΠΑ. Τώρα τον βρίσκεις στα 300, φθηνότερα από αλλού στην Ευρώπη.

Η συγκεκριμένη κάρτα γραφικών, στην Γερμανία είναι στα 450 ευρώ. https://www.caseking.de/en/gigabyte-radeon-rx-9060-xt-gaming-oc-16g-graphics-card-16384-mb-gddr6/GCGB-581.html?_gl=1*yzjgzc*_up*MQ..*_ga*NjgyODMzNDY3LjE3NDk0NDYzODk.*_ga_KB9GPE3E2N*czE3NDk0NDYzODYkbzEkZzAkdDE3NDk0NDYzOTQkajUyJGwwJGgw*_ga_123456*czE3NDk0NDYzOTAkbzEkZzAkdDE3NDk0NDYzOTQkajU2JGwwJGgyMDg1NTEyMjMy

Όνομα χρήστη
loukandronikos77

molis bghke shmera gia auto einai toso akribh, perimene ligo kairo kai tha pesi, apo otan bghke exei hdh pesi 10$. episis apo nvidia gia tetoia timh pairneis mia karta pou einai 50% xeiroterh me mono 8 gb vram

Όνομα χρήστη