What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Jimmy_B_Good

Αν μπορεί καπο@ να απαντήσει σε λίγες απορίες που έχω. Το υλικο του πατώματος είναι το ίδιο με το πλαϊνό υλικό; Χρειάζεται μουσαμάς / ελαιόπανο απο κάτω;
Οι "μπανέλες" ειναι πλαστικές φανταζομαι και θα ηθελα να ξέρω αν έχει αντοχή λόγω του ύψους της και αν έχει δοκιμαστεί από κάποι@ και σε ελεύθερο οπου η σκηνή είναι πιο εκτεθειμένη σε αέρα μιας και σκέφτομαι να την πάρω για road trip Στην Κρήτη. Επίσης πιστεύετε ότι για 2 άτομα + πράγματα ειναι υπερβολικά μεγάλη; Αν μπορεί καποι@ να απαντήσει όπου έχει άποψη γιατί σκέφτομαι να την αγοράσω άμεσα.
Ευχαριστώ!

Username

1 Reply

p_anastasopoulos_bme

Γεια σου! Έχω ακριβώς αυτή τη σκηνή (Keumer Villa Αυτόματη 4 ατόμων) και είμαι πλήρως ευχαριστημένος — είναι η δεύτερη που παίρνω από την ίδια σειρά.
Υλικά:
• Το πάτωμα είναι από Oxford 210D (παχύτερο και πιο ανθεκτικό), ενώ τα πλαϊνά/οροφή είναι Oxford 150D με PU1800 επίστρωση και UV50+. Άρα όχι ίδιο υλικό, το δάπεδο είναι σαφώς πιο γερό για να αντέχει τριβή από κάτω.
Μουσαμάς/ελαιόπανο:
• Δεν είναι απαραίτητος, αλλά συνιστώ ανεπιφύλακτα να βάζεις έναν (ιδανικά λίγο μεγαλύτερο από το πάτωμα). Προστατεύει από πέτρες, κλαδιά και υγρασία, και κάνει τη σκηνή να κρατάει χρόνια. Εγώ το κάνω πάντα.
Μπανέλες / Αντοχή σε αέρα:
• Ναι, είναι πλαστικές/σύνθετες (fiberglass + μηχανισμός αυτόματης ανάπτυξης). Για το ύψος της (218εκ.) είναι αρκετά σταθερή σε μέτριους ανέμους, αλλά σε δυνατό μελτέμι Κρήτης (ιδίως σε εκτεθειμένο σημείο) θα δεις λίγο «φούσκωμα». Δεν είναι ορειβατική σκηνή για θύελλες, αλλά για κανονικό κάμπινγκ/road trip αντέχει μια χαρά. Εγώ την έχω βάλει και σε πιο ανοιχτά σημεία χωρίς πρόβλημα.
Μέγεθος για 2 άτομα + πράγματα:
• Καθόλου υπερβολική — αντίθετα, ιδανική! Έχεις άφθονο χώρο για στρώματα, σακίδια, βαλίτσες, ψυγειάκι, ακόμα και να στήσεις τραπεζάκι μέσα. Για 2 άτομα είναι πολυτελέστατη, δεν θα νιώθετε στριμωγμένοι καθόλου. Το ύψος επιτρέπει να στέκεσαι όρθιος άνετα.
Αν θες, ρώτα ό,τι άλλο! Είναι εύκολη στο στήσιμο (1-2 λεπτά), αερίζεται πολύ καλά και κρατάει τη θερμοκρασία. Πήγαινε άφοβα για road trip στην Κρήτη ?

Username