Για τους χρήστες Iphone... σχετικά με την συνδεσιμότητα τι έχετε να πείτε? Επίσης από όσο έχω δει δεν μπορείς να απαντήσεις σε μηνύματα (νομίζω σε κλήσεις μπορείς).. με 3rd party εφαρμογές? πχ να παίξεις μουσική από spotify
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Για τους χρήστες Iphone... σχετικά με την συνδεσιμότητα τι έχετε να πείτε? Επίσης από όσο έχω δει δεν μπορείς να απαντήσεις σε μηνύματα (νομίζω σε κλήσεις μπορείς).. με 3rd party εφαρμογές? πχ να παίξεις μουσική από spotify
2 Απαντήσεις
@Tesio καλησπέρα.. σε iphone οι offline χάρτες δουλεύουν; Ένας κύριος λόγος π θέλω να αλλάξω το fit 3 κ να πάω σε αυτό είναι οι καταδύσεις κ οι χάρτες..
Γενικά δεν έχω κάποιο θέμα με την συνδεσιμότητα, όπως με το watch fit 3. Αν τύχει να φύγω εκτός εμβέλειας του κινητού και δεν παίρνω ειδοποιήσεις (που είναι πολύ σπάνιο γενικά) απλά μπαίνω στην εφαρμογή να κάνω ένα sync, που έτσι κι αλλιώς το κάνω κάθε μέρα. Την συνδεσιμότητα δεν την σκέφτομαι καν, είναι πολύ καλή.
Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορείς να απαντήσεις σε μηνύματα, αλλά αυτό είναι θέμα της apple. Αν ανοίξει το api της θα μπορεί. Οι κλήσεις δουλεύουν κανονικά μπορείς να απαντήσεις και να τερματίσεις μια κλήση από το ρολόι, όπως και να καλέσεις. Βάζεις κάποιες επαφές από το huawei health και μπορείς να καλέσεις κατευθείαν από το ρολόι αν χρειαστεί.
Γενικά 3rd party εφαρμογές δεν υπάρχουν στο iphone, είναι οι default που έχει αλλά όχι ότι υπάρχει και κάνα πλούσιο market place. Αυτό που έκανα εγώ είναι ότι το σύνδεσα με android, κατέβασα μια εφαρμογή που ήθελα για να σκανάρω qr στο γυμναστήριο και το σύνδεσα ξανά στο iphone και είμαι οκ, δεν χρειάζομαι και κάτι άλλο. Τώρα το spotify, φαίνεται η μουσική που παίζεις, μπορείς να αλλάξεις τραγούδι μπρος-πίσω και να ελέγξεις την ένταση. Το να δεις την λίστα των τραγουδιών και playlist όχι δυστυχώς.