η πισίνα αυτών των διαστάσεων χρειάζεται φίλτρο με ταμπλέτες χλωρίου ή άλλο καθαριστικό μέσο;
Και εάν ναι, τι ποσότητα και ποιας εταιρείας θα προτείνατε;
ευχαριστώ
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
η πισίνα αυτών των διαστάσεων χρειάζεται φίλτρο με ταμπλέτες χλωρίου ή άλλο καθαριστικό μέσο;
Και εάν ναι, τι ποσότητα και ποιας εταιρείας θα προτείνατε;
ευχαριστώ
2 Απαντήσεις
ναι φυσικα χρειαζεται το φιλτρο να δουλευει τουλαχιστον 8 ωρες καθε μερα και μετα να βαλετε ταμπλετες χλωριου και αλγοκτονο. Υπαρχουν ταμπλετες που ειναι 3 σε 1. Επισης πρεπει να παρετε τεστ για να μετρατε το ph οπωσδηποτε.
Και εγώ μόλις την πήρα και έχω την ίδια απορία.γιατι όπως μπήκαν μέσα τα πιτσιρίκια γέμισε βρωμιές.οποτε λογικά θα χρειαστεί φιλτρο και χλώριο.τι φιλτρο και πόσο χλώριο δεν γνωρίζω και εγώ.Προσπαθω να βρω τους αντιπροσώπους της εταιρείας να ρωτήσω αλλά ένας κύριος που μου δώσαμε το τηλ σαν αντιπροσώπο μόνο που δεν με έβρισε ενώ όταν τον πήρα για να αγοράσω ήταν πολύ ευγενικός.Εν τέλη απογοητευτηκα και από την εξυπηρέτηση και από την αγορά καθώς δεν μπορώ ούτε το νερό να της αδειάσω αφού η βαλβίδα είναι 10 εκατοστά πιο πάνω από τον πάτο της πισινας,να την αδειάσω δεν μπορώ να βρω κάποιον να μου εξηγήσει τι εξαρτήματα χρειαζεται δεν μπορώ οπότε τζάμπα τα 100 ευρώ.