Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Kostas_Polyzopoulos

θέλω απλά να ρωτήσω, γιατί στα ίδια χρήματα η και λιγότερα, να μην επιλέξει κάποιος ένα μοντέλο oled; ευχαριστώ

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Kostas_Polyzopoulos

επανέρχομαι για άλλη μια ερώτηση που αφορά το service της εν λόγω εταιρείας στην Ελλάδα, και απαντώ : μηδενικό._

Όνομα χρήστη
corporalpanos

σε λιγοτερα ολεντ δεν υπαρχει φτηνοτερη .επισης σε συγκριτικα με ακριβοτερη oled των 1500 η tcl ειναι ισαξια και σε καποια πραγματα και καλυτερη. μια-δυο ιδια τιμη οled κατωτερες και σε ηχο και σε ρυθμο ανανεωσης και σε τεχνολογια γιατι ειναι 2 χρονια πριν.επομενως σε αυτα τα λεφτα η tcl mini led ck7 μονοδρομος

3 Σχόλια

Kostas_Polyzopoulos

LG Smart Τηλεόραση 55" 4K UHD OLED evo AI C4 HDR (2024) OLED55C46LA δεν την λες και παλιά, η τιμή της εδώ 948€, τέτοια σύγκριση εννοούσα.

Alex_tripleA

Προσωπικα σκεφτομαι να παω σε mini led αντι για oled για 2 λογους....ο χωρος που θα τοποθετηθεί ειναι υπερβολικα φωτεινος κατα τη διαρκεια της ημερας, όπου θεωρητικα η oled εχει μειονεκτημα και 2ον πολλες φορες ο μικρός μου ξεχναει την τηλεοραση ανοικτη σε μια σταθερη παγωμενη εικονα. Φοβαμαι την πιθανοτητα burn in

beautyseeker7

Η μία τηλεόραση που συγκρίνεις είναι 55” και η συγκεκριμένη TCL είναι 65”. Είμαι κάτοχος 65αρας LG OLED και σίγουρα δεν παίζεται,αλλά ακούω καλά σχόλια για την TCL. Δεν θέλω να σε πάρω στον λαιμό μου αλλά η τιμή είναι τουλάχιστον η διπλή για 65άρα .Αν την θέλεις για κύρια τηλεόραση πήγαινε τυφλά σε LG OLED. Αν πάλι θες κάτι πιο οικονομικό μάλλον θα πρέπει να αποδεχτείς τις κριτικές των παραπάνω φίλων και να δοκιμάσεις την τύχη σου με την TCL .

Όνομα χρήστη