τα ποδια της ειναι ρυθμιζομενα; (με ενδιαφερει αν μπορουν να μπουν πιο μεσα...για να στεκεται στο επιπλο που ηδη εχω)
See in detail the terms of use for the Product Questions
τα ποδια της ειναι ρυθμιζομενα; (με ενδιαφερει αν μπορουν να μπουν πιο μεσα...για να στεκεται στο επιπλο που ηδη εχω)
1 Reply
Διαθέτει ρυθμιζόμενα πόδια (βάσεις) όσον αφορά την τοποθέτησή τους κατά πλάτος. Στο πίσω και κάτω μέρος της τηλεόρασης υπάρχουν δύο διαφορετικές θέσεις για να βιδώσεις τα πόδια. Ανοιχτή (Wide) θέση: Τα πόδια τοποθετούνται στις άκρες της τηλεόρασης. Αυτή η θέση προσφέρει τη μέγιστη σταθερότητα, αλλά απαιτεί ένα πολύ φαρδύ έπιπλο (περίπου 141-142 εκατοστά πλάτος).Κλειστή (Narrow) θέση: Τα πόδια μετακρίνονται πιο κοντά στο κέντρο της οθόνης. Αυτή η επιλογή είναι σωτήρια αν το έπιπλο της τηλεόρασής σας είναι πιο μικρό ή στενό σε μήκος (μειώνει την απαίτηση πλάτους στα περίπου 74 εκατοστά). Δεν είναι ρυθμιζόμενα ως προς το ύψος οπότε αν σκέφτεσαι να βάλεις κάποια ηχομπαρα (ψηλή) μπροστά από την τηλεόραση ίσως να σου κόψει το κάτω μέρος της οθόνης. Την έχω τοποθετήσει σε έπιπλο 180 μήκος και 40 πλάτος και θεωρώ είναι το ιδανικό.
1 Comment
1,04 ειναι το επιπλο μου, Οποτε θεωρω οτι στο naroow θα χωρα, εστω και σαν προσωρινη λυση. Την 75αρα εχεις;