Χαίρομαι πολύ που βοήθησα. Αν χρειαστεις τίποτε άλλο μπορείς να μου το πεις σε αυτά τα σχόλια
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
1 Απάντηση
Όχι εγώ ευχαριστώ για τη βοήθεια.Συγγνώμη για την ενόχληση, αλλά ήθελα να σε ρωτησω(μπορεί να είναι λίγο χαζό):υπάρχει κάποιο μαγαζί που να μπορείς να δοκιμασεις τα ακουστικα;Και κάτι αλλο:ποια θα ηταν η καλύτερη αντισταση,ευαισθησία και συχνοτητα που θα μπορουσα να επιλεξω με βαση τη μουσική που ακούω;(Με συγχωρείς και παλι αλλά δεν γνωριζω και πολλά)
3 Σχόλια
Δεν πειραζει καλε ;) εγ σου ειπα να με "ενοχλησεις" για οτι χρειαστεις. Στο θεμα: Δυστηχως γνωροζω καποιο τετοιο καταστημα :/ Οσο για τα χαρακτηρηστικα που ανεφερες, κατα τη γνωμη μου, δεν συμαινουν τιποτα. Αν κατι εχει καποια, αλαχιστη σημασια ειναι η συχνοτητα. Δηλαδη πρεπει να εχει ενα βασικο ευρος (20-20000. Τωρα οσο πιο μικρος ειναι ο πρωτος αριθμος, τοσο πιο πολυ μπασο θα εχεις (αν το υποστηριζει και η εξοδος και το αρχειο) Και το αντιστοιχο υσχηει και για τον δευτερο αριθμο και τα πριμα. Τωρα, τα sony mdr xb450ap τα οποια απ' οτι καταλαβα σου αρεσαν, εχουν παρα πολυ καλο ευρος και για την τιμη τους, και για καποια αρκετα πιο ακριβα.ΣΒεβαια δεν ξερω τι κινητο εχεις και ποσες ακιδες εχει, οπως επεισης και το ποσα bit ειναι τα αρχεια που ακους, αλλα σαν ακουστικα ειναι πολυ καλα, και θα ακουγονται καλα και μετα την πιθανη αναβαθμιση του κινητου σου. Συμπερασμα: Οντως σου προτεινω τα πολυ vfm sony mdr xb450ap και εμπιστευσουμε, η ευασθησια και η αντισταση δεν κανουν διαφορα στην πραξη :)
Ευχαριστώ πάρα πολύ:-)Με βοηθήσες αρκετα.Σχετικα με τις ακίδες του κινητού είναι 4, αλλά επειδή πιθανότατα θα πάρω άλλο sony κινητο πιστεύω πως θα ακούγονται καλά.Τα bit των αρχείων είναι ποσα mb είναι το καθένα;(σε ζαλισα αλλά δεν γνωρίζω αρκετά για αυτό ρωταω;-)
Επιπλέον είδα ότι σε κάποιες φωτογραφίες έχει μικρόφωνο.Αυτο ισχυει ή είναι μόνο για την ένταση του ήχου;