Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

AleksiDj73

Εγω προσωπικα πηρα αυτην την καρτα μνημης https://www.skroutz.gr/s/35993059/Samsung-Pro-Endurance-2022-microSDXC-128GB-Class-10-U3-V30-UHS-I-%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AC%CF%80%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B1.html . Παντα να πηγαινεις στο ποσο κραταει η καμερα γιατι βλεπω οτι τα 128GB με μπροστα και πισω βιντεο ταυτοχρονα κρατανε MAX 3-4 μερες πριν διαγραφτουν, αρα ναι. Τωρα νταξει εαν ο αλλος βγαινει καθε 2 μερες ξερω γω, φυσικα θα κρατησουν τα βιντεο παραπανω αλλα εγω λεω να πας δουλεια και να γυρισεις και αντε να βγαινεις που και που η να πας σε καμια μικροδουλεια αλλα 3 μερες τα βγαζει τα βιντεο πριν διαγραφτουν

Ειδα μονο οτι οταν καποιες φορες εβλεπα πισω βιντεο της καμερας, επεφταν λιγο τα frames, τωρα δεν ξερω εαν ειναι επειδη η καρτα μνημης δεν αντεχει να καταγραφει 1440p και 1080p ταυτοχρονα και με 40MB/s write speed που εχει η καρτα η οτι απλως η πισω καμερα εχει απλως χαμηλο framerate αλλα στις γενικες γραμμες δεν εχω θεμα με την καρτα, χρησιμοποιειτε καθημερινα για 10 μηνες, αυτα.

Όνομα χρήστη