καλησπερα ! εχοντας την απλη α7 , πιστευετε αξιζει να αναβαθμισω σε α7ii ? γτ η 3αρα ειναι πανακριβη.
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
καλησπερα ! εχοντας την απλη α7 , πιστευετε αξιζει να αναβαθμισω σε α7ii ? γτ η 3αρα ειναι πανακριβη.
1 Απάντηση
Ο αισθητήρας παραμένει ίδιος, οπότε σε γενικές γραμμές, η ποιότητα της φωτογραφίας δε θα αλλάξει. Απλά θα γίνει λίγο πιο εύκολο να την πετύχεις, λόγω της σταθεροποίησης στον αισθητήρα και του σημαντικά βελτιωμένου autofocus. Τώρα για το αν αξίζει, εξαρτάται από το πορτοφόλι του καθενός, και το πόσα € έξτρα θα χρειαστεί να δώσει για την Α7ii. Σε γενικές γραμμές, υπάρχει αρκετή βελτίωση βέβαια. Μεταξύ Α7ii και A7iii υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη, αλλά η διαφορά τιμής είναι σημαντική.
3 Σχόλια
σ ευχαριστω πολυ Θανο! η α7 r2 αξιζει για αναβαθμιση σε σχεση με την α7 που εχω τωρα?
Προσωπικά, αξίζει, αλλά θα έλεγα να σκεφτείς και non-Sony εναλλακτικές, όπως η Canon EOS RP και η Fuji X-T3. Αποδίδουν εξίσου καλά και θεωρώ είναι λίγο ποιό "δουλεμένες" στο θέμα του χειρισμού και του user experience. Όχι ότι η Α7ii με έχει απογοητεύσει μέχρι τώρα αλλά υπάρχουν και άλλες εξίσου ικανές επιλογές.
Εγω προσωπικα δε προτεινω rp υστερα απο αρκετα βιντεο που εχω δει σε θεμα iso υστερει αρκετα απο τις αλλες δυο.