μπορεί να κάνει συνεχή καταγραφή, αν όχι μέχρι πόση ώρα και με ποια αντίστοιχη SD card ; όχι με την ανίχνευση κίνησης.
See in detail the terms of use for the Product Questions
μπορεί να κάνει συνεχή καταγραφή, αν όχι μέχρι πόση ώρα και με ποια αντίστοιχη SD card ; όχι με την ανίχνευση κίνησης.
1 Reply
Δεν έχει ανίχνευση κίνησης (δηλ. motion detection). Στο parking mode (δηλ. με κλειστό διακόπτη και παροχή ρεύματος από θέση στην ασφαλειοθήκη που δίνει ρεύμα και με κλειστό διακόπτη) μπορεί να κάνει μόνο συνεχή καταγραφή ή καταγραφές με ανίχνευση δόνησης/σύγκρουσης (vibration/impact). Με την κάρτα (128Gb) που περιλαμβάνεται, κανένα 24ωρο να υπολογίζεις. Μετά σβήνει τα παλιά και γράφει από πάνω τα νέα αρχεία.
7 Comments
ευχαριστώ !
Καλησπέρα, αναφέρει ότι έχει ανίχνευση κίνησης όμως... σίγουρα είναι λάθος η περιγραφή; https://www.shop13.gr/campark-4pli-kamera-aytokinitoy-4ch-360-full-hd-me-nyxterini-orasi-g-sensor-24ori-katagrafi-parking-128gb-msd-04682-p-685446.html την βρήκα και εδώ και βλέπω ότι έχει ανίχτευση κίνησης..
σ
Σίγουρα είναι λάθος. Μου το επιβεβαίωσε το support της.
Σήμερα την τοποθέτησα με το Κιτ που δίνει μέσα για την ασφάλειοθήκη αλλά ακόμα δεν μου έχει ανοίξει το parking mode. Όταν εννοείς συνεχή καταγραφή εννοείς να γράφει όλη την ώρα και χωρίς να συμβαίνει τίποτα?
Υπάρχουν ειδικές θέσεις στην ασφαλειθήκη που δίνουν ρεύμα και με κλειστό διακόπτη. Τσέκαρε στο διάγραμμα της ασφαλειοθήκης του αυτοκινήτου σου ότι σύνδεσες σε τέτοια θέση. Με την συνεχή καταγραφή εννοώ ότι καταγράφει στην μνήμη συνέχεια χωρίς να συμβαίνει κάτι.
Βασιλη εχω κανει την συνδεσμολογια σε ηλεκτρολογο.δουλευει κανονικα κ το parking mode.αλλα ρε φιλε η καμερα γραφει συνεχομενα μεχρι να κανει loop κοντα στις 7 ωρες.δεν γραφει τουλαχιστον ενα 24ωρο.εχω κανει φορματ την καρτα εχω κλεισει parking mode και μια αλομα ρυθμιση που εχει αλλα τιποτα.παλι 7 ωρες γραφει.τι πρεπει να κανω;μηπως να γινω premium member για να γραφει κανα 24ωρο;.ευχαριστω!!