Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

Ahsoka Tano

Μην πάρεις flagship cpu τοτε. κατα 99% ουτως ή αλλιως δεν χρειαζεσαι τετοιο processing power

2 Σχόλια

Matagani

Ευτυχώς π έχουμε κ εσένα να λέει στον κόσμο ότι 800 είναι καλά για flagship cpu γιαυτο κ έχουν πάει όλα στον θεό.

Ahsoka Tano

δεν ειναι καθολου οκ. συμφωνω. αλλα αναλογα τι θες εχει καλυτερες επιλογες. Αν θες gaming 9800X3D ειναι στο ιδιο επιπεδο και καλυτερος στα μισα λεφτα. Αν θες workstation πηγαινε 9950x 300 ευρω κατω. Αν θες και τα δυο θα πληρωσεις premium price. πως να το κανουμε.

Όνομα χρήστη
Κούλης Τολιγκάς

Ευτυχώς που ξύπνησε η AMD γιατι όταν είχαμε μόνο την Intel τους flag shit super duper 14+++++++++++++++++ nm της τους χρέωνε πάνω η και πολύ πανω απο χιλιάρικο και 7 με 8 κατοστάρια χρέωνε τους μεσαίους δείχνοντάς μας το μεσαίο δάκτυλο (ότι περίπου κάνει και η nvidia τώρα + τους σκάλπερς) ... μη τα ξεχνάμε αυτα! Τωρα που υπάρχει ανταγωνισμός (και έχει φάει ενα σχετικό χώμα η θαλασσιά η χάντρα) οι τιμές γενικα είναι υποφερτες για όποιο επίπεδο απόδοσης θέλεις. Και μη ξεχνάς μιλάμε το κυρίαρχο flag ship της αγοράς σε όλα! Για παιχνίδια κοίτα πίο χαμηλά, που και εκεί πάλι δίνει πόνο στον ανταγωνισμό!

Όνομα χρήστη
drifter93

Δεν είναι ένας επεξεργαστής, είναι ο καλύτερος αυτή τη στιγμή της αγοράς. Ίσως ο μόνος που κάνει και για gaming και για productivity. Καλύτερος από 14900k και ultra 285 σε multirendering (productivity) και στα ίδια fps σε gaming με 9800x3d.

4 Σχόλια

parathyrasg7

Καλυτερα να παρεις αμα θες δυνατό επεξεργαστή τον 9800x3d που ειναι 300-400€ πιο κατω

drifter93

Με 8 πυρήνες και 16 threads σύνολο, δεν κάνει για κάτι άλλο εκτός από παιχνίδι ο 9800x3d. Εγώ που στο ίδιο pc θα παίξω games (αραιά) και κυρίως θα κάνω revit 3d μοντέλο αρχιτεκτονικό και render με lumion ή twinmotion, θέλω οπωσδήποτε την παραπάνω ισχύ, ειδικά αν σκεφτείς ότι γονάτισα 13700kf που είναι γρηγορότερος σε multi. Οπότε ο 9950x3d είναι μονόδρομος αν χρησιμοποιείται και για gaming. Αν όχι, κάνει και ο 9950x. Σε συνδυασμό με 5070ti πετάει για τη χρήση που του κάνω (πολύ πιθανόν και για οποιαδήποτε χρήση)!

DoctorPc Solutions

Ερώτηση μιας και ανέφερες τον 9950x που γλυκοκοιτάω αυτόν τον καιρό.. έχουν κάπου στα 200€ διαφορά.. κυρίως για productivity(Premiere, DaVinci, Photoshop & Render ) και λίγο gaming, θα πρότεινες τον 9950x ή να δώσω τα παραπάνω χρήματα να πάω στον 9950x3d?? Η βασική ερώτησή μου, έχουν αρκετή διαφορά που να αξίζει τα έξτρα 200€ ή όχι??

drifter93

Αν δεν έχεις σκοπό να πας σε ψύξη aio ή noctua nh-d15 μην πας σε 9950x3d. Όπως επίσης και αν το gaming που κάνεις είναι τελείως αραιό και δεν θες απλά να μοστράρεις τα fps. Αν έχεις καλή gpu (5070ti και πάνω) τότε ο 9950x είναι μια χαρά. Αν δεν είναι τόσο καλή η gpu σου αλλά είσαι με καλή ψύξη, αξίζει να πας σε 9950x3d για να πάρεις από εκεί τα χαμένα fps. Τσέκαρε και online benchmarks για τα παιχνίδια που παίζεις να δεις πως ανταποκρίνεται ο 9950x... 9950x με 9950x3d στο productivity δεν έχουν καμία διαφορά, απλά έχεις σαν μπόνους τη 3d cache απλά για να πεις ότι έκανες obliterate την intel με ένα νούμερο μικρότερο gpu

Όνομα χρήστη