Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Menelaos_Ps

Καλημερα.Ο συγκεκριμενος συνεχιζει να παραγεται η λογω που επεσε η τιμη θα βγει νεο μοντελο?

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

mike.dravillas

φίλε μου μάλλον ανέβηκε η τιμή πλέον και όχι έπεσε τον αγόρασα πέρυσι στα 500 και είναι ήδη στα 560

3 Σχόλια

Menelaos_Ps

Καλησπερα και σε ευχαριστω φιλε μου.Ναι το ειδα αλλα τελικα πηρα τον as 801 λογω του dac usb.Καιεπειδη ειμαι στη αναζητηση ηχειων δαπεδου βλεπω τους σχολιασμους σου και θα ηθελα να ρωτησω αν οι συκγεκριμενοι ενισχυτες θα δουλευουν καλα με τοσο μεγαλα ηχεια

mike.dravillas

πίστεψε με δεν θα το βάλεις πάνω από το μισό .... και ήχος πολύ καθαρός για τα λεφτά τους (Magnat monitor supreme 2002 400€) πιστεύω ότι οδηγανε άνετα και ακριβότερα ηχεία...ο συγκεκριμένος που πήρες είναι ακόμα πιο δυνατός από τον δικό μου ....αλλά πριν αγοράσεις κανε και καμιά ερευνά αγοράς όπως να τα ακούσεις (λίγο δύσκολο προς το παρόν λόγω κορονοιου) εγώ τα είχα ακούσει πριν τα πάρω και μου άρεσε πολύ ο ήχος που έβγαζαν με έναν παρόμοιο ενισχυτή

Menelaos_Ps

Σε ευχαριστω πολυ ειμαι απο επαρχια απλα ψαχνωμαι ινετρνετικα και ειχα αμφιβολιες και ειδα τα σχολια σου με τα συγκεκριμενα που θεωρουνται βαρβατα.Σε υχαριστω παντως καπωε μπορω να συγκρινω.

Όνομα χρήστη