Καλησπερα και σε ευχαριστω φιλε μου.Ναι το ειδα αλλα τελικα πηρα τον as 801 λογω του dac usb.Καιεπειδη ειμαι στη αναζητηση ηχειων δαπεδου βλεπω τους σχολιασμους σου και θα ηθελα να ρωτησω αν οι συκγεκριμενοι ενισχυτες θα δουλευουν καλα με τοσο μεγαλα ηχεια
πίστεψε με δεν θα το βάλεις πάνω από το μισό .... και ήχος πολύ καθαρός για τα λεφτά τους (Magnat monitor supreme 2002 400€)
πιστεύω ότι οδηγανε άνετα και ακριβότερα ηχεία...ο συγκεκριμένος που πήρες είναι ακόμα πιο δυνατός από τον δικό μου ....αλλά πριν αγοράσεις κανε και καμιά ερευνά αγοράς όπως να τα ακούσεις (λίγο δύσκολο προς το παρόν λόγω κορονοιου) εγώ τα είχα ακούσει πριν τα πάρω και μου άρεσε πολύ ο ήχος που έβγαζαν με έναν παρόμοιο ενισχυτή
Σε ευχαριστω πολυ ειμαι απο επαρχια απλα ψαχνωμαι ινετρνετικα και ειχα αμφιβολιες και ειδα τα σχολια σου με τα συγκεκριμενα που θεωρουνται βαρβατα.Σε υχαριστω παντως καπωε μπορω να συγκρινω.
3 Σχόλια
Καλησπερα και σε ευχαριστω φιλε μου.Ναι το ειδα αλλα τελικα πηρα τον as 801 λογω του dac usb.Καιεπειδη ειμαι στη αναζητηση ηχειων δαπεδου βλεπω τους σχολιασμους σου και θα ηθελα να ρωτησω αν οι συκγεκριμενοι ενισχυτες θα δουλευουν καλα με τοσο μεγαλα ηχεια
πίστεψε με δεν θα το βάλεις πάνω από το μισό .... και ήχος πολύ καθαρός για τα λεφτά τους (Magnat monitor supreme 2002 400€) πιστεύω ότι οδηγανε άνετα και ακριβότερα ηχεία...ο συγκεκριμένος που πήρες είναι ακόμα πιο δυνατός από τον δικό μου ....αλλά πριν αγοράσεις κανε και καμιά ερευνά αγοράς όπως να τα ακούσεις (λίγο δύσκολο προς το παρόν λόγω κορονοιου) εγώ τα είχα ακούσει πριν τα πάρω και μου άρεσε πολύ ο ήχος που έβγαζαν με έναν παρόμοιο ενισχυτή
Σε ευχαριστω πολυ ειμαι απο επαρχια απλα ψαχνωμαι ινετρνετικα και ειχα αμφιβολιες και ειδα τα σχολια σου με τα συγκεκριμενα που θεωρουνται βαρβατα.Σε υχαριστω παντως καπωε μπορω να συγκρινω.