What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Lefkianos

καλησπέρα σας,
Είμαι ανάμεσα στο samsung s25 ultra και στο xiaomi 15 Ultra ποιό πολύ με ενδιαφέρουν οι φωτογραφίες και τα βίντεο. ( είχα s20 ultra τώρα είμαι με το s22 ultra αλλα και τα δύο εβγαλαν πρόβλημα στην οθόνη στα 3-4 χρόνια )

Username

1 Reply

Nikolaos_Druides

φίλε, η κύρια κάμερα (αισθητήρας) που έχει το 15 Ultra, (LYTIA-900 της Sony) με μέγεθος ΜίΑΣ ίντσας και διάφραγμα f/1.6 ...>>> ΔΕΝ ΥΠάΡΧΕΙ σε ΚΑΝέΝΑ άλλο κινητό, καμμιάς εταιρείας, ανεξαρτήτου τιμής.
* ΕΝΑ το (+) κρατουμενο. * οι 2 τηλεφακοί (περισκοπικοί) θα σου δώσουν μεγάλη άνεση και πιστότητα στο ζουμ, περίπου το ίδιο αξιόπιστα, με το s25ultra. Σε κάποιες περιπτώσεις (φωτο-σενάρια) θα υπερτερεί εκείνο , σε κάποια άλλα, αυτό. !! Το λέω γιατί έχω δει, πιθανώς όλα τα συγκριτικά βίντεο που κυκλοφορούν για τα δύο αυτά κινητά. * ΔύΟ τα (+) κρατούμενα. * Δυστυχώς όμως το Xiaomi 15 Ultra αφαίρεσε ένα κρίσιμο χαρκτηριστικό που είχε το 15 ultra, (κοίταξε την απάντησή μου στο προηγούμενη ερώτηση - για να μην ξαναγράφω τα ίδια) που, για μένα, είναι ... deal breaker. * ΈΝΑ το (-) αρνητικό κρατούμενο, που (για μένα) εκμηδενίζει τα 2+ προηγούμενα.

Αν με ρωτάς.... 1) μία πρότασή μου - οικονομικότερη - είναι το Xiaomi 15 (σκέτο) που είναι ε΄να πολύ αξιόπιστο και υπερ-ικανοποιητικό φωτο-τηλέφωνο - ΑΝ ΔΕΝ ψάχνεις οπωσδήποτε για ..."παντόφλα"!! 2α) ΑΝ είσαι τρελλαμένος με τη φωτογραφία/βίντεο,... Ρίξε μια πολύ σοβαρή ματιά στα νέα Vivo X300 /Pro (το ULTRA αναμενεται στο 1ο τρίμηνο του 2026), και το 2β) το OPPO Find X9 & PRO, και το HONOR Magic 8 PRO.

Από την άλλη, το γεγονός ότι έχεις συνηθίσει με το περιβάλλον Samsung, είναι ένας ισχυρός λόγος να συνεχίσεις με αυτό. Το ότι σου βγήκαν σκάρτα στον 3ο χρόνο, είναι βέβαια οδυνηρή εμπειρία, ΑΛΛΆ, ... ΤίΠΟΤΑ ΔΕΝ σου εξασφαλίζει ότι ΔΕΝ θα συμβει το ίδιο στον οποιοδήποτε απο όλους μας, σε οποιοδήποτε μοντέλο.μάρκας... δυσυχώς, θα έχεις καταλάβει κι εσύ, ότι ΟΛΑ τα ηλέτρονικά μαραφέτια.... ¨ΟΣΟ ΠΑΝάΚΡΙΒΑ κι αν ε΄ναι , είναι ... ΛΑΧΕίΟ να σου βγεί σωστό. 'η, ... "λεμόνι" Καλή τύχη

Username