What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
chess_photo

Καλημέρα - είχα πάρει το 14ultra και αναρωτιόμουν εάν ήταν ώρα για αναβάθμιση.
Είναι αλήθεια πως δεν έχει φορτιστή;;

Δυστυχώς δεν είχα πάρει τότε το Κιτ φωτογράφησης....
Τώρα τρόμαξα με την τιμή που μαζί με το Κιτ φωτογράφησης + φορτιστή φτάνει ή υπερβαίνει τα 2κ. ... Υπερβολή κατά την ταπεινή μου άποψη...

Username

2 Replies

Nikolaos_Druides

ΑΝ ΔΕΝ το έχεις ήδη αγοράσει και ΑΝ ΔΕΝ το έχεις ήδη προσέξει ... να σου εφιστήσω την προσοχή ότι το 15 ultra, έκανε περικοπές στη δυνατότητα χειροκίνητης επιλογής διαφράγματος !!! ( ?? γιατί άραγε ??) και επιλέγει από μόνο του το διάφραγμα, βάζοντας συνήθως το μεγαλύτερο που έχει (f/1.6) με αποτέλεσμα να θολώνει κατά ΠΟΛΫ , τόσο εμπρός, όσο και πίσω από το σημείο εστίασης, δημιουργώντας το περίφημο bokeh. Αυτό, ... είναι κάτι επιθυμητό ΜόΝΟ στα πορτραίτα,, και στις macro. Σε ταξιδιωτικές φωτογραφίες, δρόμου, τοπίων, φαγητού, κλπ. κλπ. ένα τέτοιο θόλωμα ΔΕΝ είνια ΚΑΘόΛΟΥ επιθυμητό. * Έτσι , στο 14 Ultra, που έχεις, μπορείς να επιλέξεις ΕΣΎ ένα μικρότερο διάφραγμα πχ. f/3,5 και να ξεθολώσει το back/for-ground , ΌΤΑΝ θέλεις να έχεις ΕΣΤΙΑΣΜΕΝΟ το μεγαλύτερο βάθος πεδίου της φωτό. Είναι μια δωτογραφική δυνατότητα SUPER Χρήσιμη για μια συσκευή που θέλει να περηφανεύεται ότι απευθύνεται σε γνώστες της φωτο/κής τέχνης. ΔΕΝ μπορώ να καταλάβω ?? γιατί ?? αφαιρέθηκε στο νεώτερο μοντέλο. * ΑΥΤ¨Ο, για μένα υπήρξε deal breaker, και δεν το πήρα. Μετά λύπης μου. Είναι σαν στις DSLR να ... αφαιρέσεις το MANUAL MODE !!! = τις υποβίβασες σε ... point-&-shoot τσέπης. Κρίμα. Ελπίζω η όποια νεώτερη έκδοσή του να επαναφέρει τη λειτουργία αυτή. Δυστυχώς, δεν μπορω να περιμένω γιατί με αποχαιρετά το Huawei που έχω και πρέπει να καταλήξω σε κάποιο μοντέλο (με gms) kai δεν έχω βρει κάτι που να με ικανοποιεί , με ταβάνι το 800-1000αρικο. Καλή τύχη

Username
Username