Έχει και θέματα υπερθέρμανσης και flickering από ότι είδα, μπορεί όμως να διορθωθουν με κάποιο Update στο μέλλον
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Έχει και θέματα υπερθέρμανσης και flickering από ότι είδα, μπορεί όμως να διορθωθουν με κάποιο Update στο μέλλον
1 Απάντηση
5 Σχόλια
Μέσα σε κατάστημα με φώτα, χαμήλωσα την έκθεση στο - 2 στην κάμερα και η οθόνη τρεμοπαιζε, τέλος πάντων μπορεί να το έκανε επειδή ήταν οι λάμπες φθορίου... ?
Να το πάρω δηλαδή; ίσως αργότερα. Α και κάτι που ήθελα να σε ρωτήσω μιας και το έχεις οι ψωτο αλήθεια βγενουν πολύ φωτεινές στο auto πρέπει να ρυθμίζεις εσύ Manual συνέχεια;Και στο video με πόσα bitrate γραφή; Ευχαριστώ φίλε μου
Μπορει να εφταιγαν οι λαμπες γιατι δεν μου το εχει κανει καθολου,τεινει να τις βγαζει πιο φωτεινες αναλογα με τον φακο αλλα κραταει την ρυθμιση πχ εγω το εχω στο -0,3ev και την εχει κρατημενη
Video με πόσα bitrate κάνει εγγραφή στο μέγιστο; Γιατί ρωτάω https://youtu.be/-1UOIfLJxLM?si=opXSCzLLPTklUI0Z γιατί ο καθένας λέει ότι θέλει και δε ξέρεις ποιον να πιστέψεις τελικά, τουλάχιστον εσύ το έχεις και δεν έχεις κάποιο συμφέρον φαντάζομαι
Οχι τι συμφερον να εχω ενας απλος ανθρωπος ειμαι που ασχολουμαι με τη φωτογραφια,ενας λογος που το πηρα δηλαδη,με video δεν εχω ιδεα να σου πω δεν το εχω ψαξει ακομα