Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
aeknik21

Αυτή είναι τιμή εκκίνησης μάλλον γιατί δεν ξέρω αν πράγματι αξίζει τόσο ένα τηλέφωνο που το διαφημίζουν τόσο για την κάμερα του και στο dxomark έχει 15 θέση...

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

Mthebest

Πραγματικά απ' ότι κατάλαβα μόνο το zoom του δίνει κάποιους πόντους. Πολύ ανώτερα Vivo X200 pro και Oppo find x8 pro. Ίσως και το Honor magic 7 pro. Και να φανταστείς αυτά είναι τα pro μοντέλα φαντασου να κυκλοφορήσουν τα ultra τι έχει να γίνει

5 Σχόλια

aeknik21

Και άμα βάλεις να δεις Video στο YouTube όλοι σχεδόν το πλασάρουν ως κορυφαίο Camera Phone, το 14 xiaomi καλύτερο μου φαίνεται Τώρα για Τα Ultra μόνο το oppo μπορεί να έρθει Ελλάδα λένε,

Panos_Scool

Γράφετε πραγματικά ότι να ναι και κάνετε και παραπληροφόρηση στον κόσμο. Το κινητό έχει αν όχι την καλύτερη, μια απ τις καλύτερες κάμερες που έχει υπάρξει ποτέ σε κινητό. Μόνο το vivo x200 pro μπορεί να συγκριθεί μαζί του και η διαφορά κρίνεται στις λεπτομέρειες. Σίγουρα ανώτερο από Xiaomi 14 ultra. iPhone και s 24 ultra δεν υπάρχει καν σύγκριση. Όσο για το dxomark προφανώς δεν λειτουργεί αμερόληπτα αλλά με βάση το οικονομικό συμφέρον όπως άπειροι φορείς και εταιρείες αξιολογήσεων.

Mthebest

Συμφωνούμε. Όπως αμερόληπτα όμως δεν είναι και κάποια βίντεο στο youtube, ονόματα δεν λέμε, όπου βγάζουν τελείως άχρηστες ναβαρχιδες της Samsung για να προωθήσουν ένα πανάκριβο τηλέφωνο των 1500 ευρώ. Επίσης το dxomarked όσο να θέλουμε να το βγάζουμε άχρηστο έχει πάρα πολυ αναλυτικά τεστ για να είναι όλα ψέματα και φτιαχτά.

Panos_Scool

Δεν ξέρω τι κάνουν όλοι αυτοί που λες και προφανώς δεν διαφωνώ μαζί σου γιατί πραγματικά δεν παρακολουθώ τέτοια βίντεο τουλάχιστον σε μεγάλο βαθμό. Εγώ απλά τυχαίνει να ασχολούμαι με την φωτογραφία γενικότερα και κατά συνέπεια χρησιμοποιώ κατά καιρούς και πολλά κινητά για το σκοπό αυτό. Όντας κάτοχος του 14 ultra μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι το 15 βγάζει καλύτερες φωτογραφίες. Να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω κάποια μεροληπτική προσέγγιση με την xiaomi και έχω δοκιμάσει πραγματικά ότι υπάρχει σε κινητό. Κάμερα σαν και του 15 ultra δεν έχω ξαναδεί. Ναι το vivo x200 pro είναι όντως ανώτερο αλλά δεν έρχεται Ελλάδα και δυστυχώς δεν μπορεί κάποιες να το αποκτήσει έχοντας το κεφάλι του ήσυχο.

jimmisrouvas

Να αναφερω μονο για το DXoMark οτι εχει αποδειχτεί η αναξιοπιστία του στις μετρήσεις και επισης οτι προωθούν κινητα που θελουν αυτοι να προωθησουν φυσικα με το αζημίωτο. Οπότε να προσεχετε απο που διαβάζετε κριτικές για κινητα, γιατι δεν ειναι ολες αξιόπιστες. Δεν μπορει ολοι οι φωτογραφοι και οι youtubers να εκθειάζουν τις κάμερες του 15 Ultra (που ειναι οντως φανταστικες γιατι κατεχω το κινητο και μιλω απο προσωπικη εμπειρια), και το DxoMark να το βαζει στην 15 θεση. Απλα κανει μπαμ τι κρυβεται απο πισω...

Όνομα χρήστη