Συνδέεται με hdmi στον πρότζεκτορα;;;
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
1 Απάντηση
μπορεί να συνδεθεί αν έχεις κάτι τέτοιο
https://www.skroutz.gr/s/22116961/Dell-USB-C-USB-A-Docking-Station-me-4K-PD-Gri.html
δεν χρειάζεται να είναι το ίδιο αλλά μόλις το δοκίμασα και παίζει. το tablet έχει μόνο θύρα type-c οπότε χρειάζεσαι το type-c -> hdmi καλώδιο
4 Σχόλια
αν έχεις χρόνο δοκίμασε να το συνδέσεις πάλι σε πρότζεκτορα και δες αν σου δίνει επιλογή από πού θα βγαίνει ο ήχος. Μπορεί να βγει ο ήχος από τα ηχεία του τάμπλετ. ή να συνδέσω εξωτερικά; θα παίξει; ρωτάω γιατί ο πρότζεκτορας δεν έχει ηχείο ενσωματωμένο και θα πρέπει να βρω λύση.
ναι παιζει χωρις κανενα προβλημα, by default θα σου αλλάξει την συσκευή αναπαραγωγή ήχου αλλά μπορείς να την αλλάξεις πολύ εύκολα από το δεύτερο μενού που έχει η apple στο iOS(slide down στο πάνω δεξιά μέρος της οθόνης), πατάς την νότα για να σε βγάλει στο widget της μουσικής και κάτω από την μπάρα του ήχου έχει ένα κουμπί που αναγράφει την συσκευή ήχου που χρησιμοποιείται εκείνη την στιγμή. Αν το πατήσεις θα σου βγάλει όλες τις διαθέσιμες συσκευές αναπαραγωγής που μπορεί να βρει(προφανώς συμπεριλαμβανωμένου και του iPad). Οπότε αν αυτή είναι η μόνη σου ανησυχία, τότε είσαι safe
και εγώ είμαι καινούριος στο apple ecosystem γενικότερα αλλά με λίγο chatGPT βρίσκονται όλα
Είσαι άψογος. βασικά θέλω να κάνω παρουσιάσεις σε πρότζεκτορα ή τηλεοράση, ανάλογα κάθε φορά. για να μην κουβαλάω κάθε φορά υπολογιστή με όλα τα εξαρτήματα θέλω να βρω ένα τάμπλετ που να βγάζει έξοδο σε HDMI. Το συγκεκριμένο τάμπλετ το λέει ξεκάθαρα ότι συνδέεται με ανταπτορα usb c to hdmi. όλα τα άλλα τάμπλετ δεν είναι και πολύ σαφές. Σκέφτομαι με μια θήκη με ενσωματωμένο πληκτρολόγιο και ασύρματο ποντίκι θα είμαι σούπερ καλυμμένος. τουλάχιστον έτσι πιστεύω....