Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
hic893pfa.r

Αξιζει να το βαλω σε λαπτοπ 10 χρονων; Το λαπτοπ ειναι Toshiba satellite p300-133 με win 10 και θελει περιπου 15 δ να ανοιξει και τρεχει σχετικα γρηγορα με κολλήματα

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

Rhamnusia

Καλή απόδοση είναι τα 15 με HDD, στα κολλήματα μπορεί να μην ευθύνεται μόνο ο σκληρός σου. Επίσης υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην έχεις sata3 αλλά και πάλι ο ssd θα είναι γρηγορότερος από τον HDD που έχεις τώρα.
Μπορείς να επενδύσεις για έναν ssd αφού έχεις την δυνατότητα να τον χρησιμοποιήσεις είτε σε ένα καινούργιο laptop/desktop αν κάποια στιγμή αλλάξεις.
Δες και ένα βίντεο χρήσης SSDvHDD αν χρησιμοποιείς βαριά προγράμματα. https://youtu.be/j84eEjP-RL4

Μπορείς να δοκιμάσεις εκκαθάριση σκληρού/ανασυγκρότηση (συνήθως κάνουν μόνα τους στα w10) και αν έχεις όρεξη και clean install μήπως δεις βελτίωση. Επίσης μπορείς να δεις την κατάσταση του σκληρού με εργαλεία όπως CrystalDiskInfo/HD Tune

1 Σχόλιο

hic893pfa.r

O υπολογιστης εχει sata3 γιατι αυτον το υπολογιστη τον ειχε ο αδερφος μου (παλια) και ειχε βαλει ssd (transcend).Μετα πηρε gaming και εβαλε αυτον.Επιπλεον τον ssd το περνω τωρα γιατι σκοπευω να παρω gaming pc και θα βαλω αυτον (Samsung).

Όνομα χρήστη