Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Giannis  Mar

Παιδιά αυτό που λενε κάποιοι ότι γλιστράει τι γνώμη έχετε ?την εχω τερματίσει στο σφίξιμο και παλι παίζει μετα απο κάμποσες λακκούβες ,μαλλον θα κάνω πατέντα για να την σταθεροποιήσω

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Giannis  Mar

Προσωπικά επειδή εχω πάρει μια βαση σε σχημα Γ απο temu θα βάλω μια περαστη τρυπα στο κυλινδρικό κομμάτι για να περάσω μια βιδα με παξιμάδι (εκει που ειναι το κενό του μηχανισμού σύσφιξης) ωστε να κοντράρει η βαση και να μη μπορεί να γυρίσει .Τωρα αμα η βάση μπει επανω στο τιμόνι απευθείας ειναι λιγο πιο πολύπλοκο το θεμα

Όνομα χρήστη
kyriazinef

εχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα! έβαλα και χαρτόνι για να κάτσει, αλλα τίποτα.. αν βρεις λύση πες μου γιατι την βλεπω να πηγαίνει για δώρο.

1 Σχόλιο

Giannis  Mar

Ρώτησα το Chat και λεει ότι η βάση είναι κατάλληλη για τιμόνια 22-32 mm,σε μενα η βαση που ανέφερα απο temu έχει πάχος 21mm.Θα κανω μια προσπάθεια πρώτα να βαλω μονωτική και αν δεν κάνει δουλειά θα βάλω βιδα με παξιμάδι

Η απάντηση του Chatgpt:
Αν η βάση Motowolf MH1 γλιστράει πάνω στο τιμόνι, συνήθως φταίνε ένα από τα παρακάτω:
Δεν έχει σφιχτεί αρκετά ο σφιγκτήρας.
Το τιμόνι είναι λεπτότερο από το εύρος για το οποίο έχει ρυθμιστεί η βάση (η MH1 προορίζεται για τιμόνια περίπου 22–32 mm). �
serdangmotorcycle.com
Η επιφάνεια του τιμονιού είναι λεία ή βαμμένη και δεν δημιουργεί αρκετή τριβή.
Έχει χαθεί ή φθαρεί το λαστιχένιο ένθετο (shim) που μπαίνει ανάμεσα στη βάση και το τιμόνι.
Τι μπορείς να κάνεις άμεσα:
Βάλε 1-2 στρώσεις μονωτική ταινία ή λωρίδα από λεπτό καουτσούκ στο σημείο που πιάνει η βάση και μετά ξανασφίξε. Πολλοί αναβάτες αναφέρουν ότι αυτό αυξάνει σημαντικά το κράτημα. �
Reddit
Έλεγξε αν το λαστιχένιο παρεμβύσμα είναι στη θέση του.
Σφίξε ξανά μετά από λίγα χιλιόμετρα, γιατί μερικές φορές «κάθεται» η βάση.
Αν γλιστράει από τη μπίλια (ball joint) και όχι από το τιμόνι, σφίξε περισσότερο τη βίδα της άρθρωσης και έλεγξε μήπως υπάρχει γράσο ή σκόνη στις επιφάνειες.

Όνομα χρήστη