Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

billis-xania

Νομίζω δεν μπορείς να συγκρίνεις τεχνολογία του 2021 με του 2024, η συσκευή έχει άλλη κατανάλωση, άλλη οθόνη άλλο επεξεργαστή.

Όνομα χρήστη
vagman_tech

Κάτοχος iphone 13 εδώ και 2 χρόνια. Αν κρίνω απο τα 550mhA παραπάνω απο το δικό μου που κατέχει θα σου βγάζει 1 ημέρα χρήσης (24 ώρες) τον πρώτο χρόνο. Όταν η υγεία της μπαταρίας του πέσει κάτω απο 90% δηλαδή στον 1+ χρόνο χρήσης τότε θα σου βγάζει 14-16 ώρες χρήσης δηλαδή 8:00 π.μ. μέχρι βράδυ 8:00 μ.μ. θα έχει κλείσει απο μπαταρία. Το αιώνειο πρόβλημα των iPhone: είσαι με ένα powerbank στο χέρι ή σκας 1300 ευρώ για Pro Max για να αντέχει 2 ημέρες.

4 Σχόλια

billis-xania

Νομίζω δεν μπορείς να συγκρίνεις τεχνολογία του 2021 με του 2024, η συσκευή έχει άλλη κατανάλωση, άλλη οθόνη άλλο επεξεργαστή.

vagman_tech

Συγκρίνω mAh καθαρά τίποτα άλλο. Δεν θα έχει μεγάλη διαφορά στην πράξη ότι και να λένε οι αριθμοί πίστεψε με. Έχουν περάσει απο τα χέρια μου 3 διαφοετικά iPhone μέχρι να καταλήξω στο σωστό και ξέρω 5 πράγματα παραπάνω. Με τα παραπάνω στοιχεία θα ρίσκαρες εσύ να αγοράσεις κινητό 630 ευρώ και λίγο πριν τα 2 χρόνια να μην σου βγάζει ούτε μισή ημέρα ? Εγω προσωπικά όχι.

billis-xania

Ε αφού εχεις αλλάξει 3 διαφορετικά μοντελα και κάνεις και review τότε ναι, δίκιο θα εχεις.

Όνομα χρήστη