Η μπαταρια πως ειναι;
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
2 Απαντήσεις
Νομίζω δεν μπορείς να συγκρίνεις τεχνολογία του 2021 με του 2024, η συσκευή έχει άλλη κατανάλωση, άλλη οθόνη άλλο επεξεργαστή.
Κάτοχος iphone 13 εδώ και 2 χρόνια. Αν κρίνω απο τα 550mhA παραπάνω απο το δικό μου που κατέχει θα σου βγάζει 1 ημέρα χρήσης (24 ώρες) τον πρώτο χρόνο. Όταν η υγεία της μπαταρίας του πέσει κάτω απο 90% δηλαδή στον 1+ χρόνο χρήσης τότε θα σου βγάζει 14-16 ώρες χρήσης δηλαδή 8:00 π.μ. μέχρι βράδυ 8:00 μ.μ. θα έχει κλείσει απο μπαταρία. Το αιώνειο πρόβλημα των iPhone: είσαι με ένα powerbank στο χέρι ή σκας 1300 ευρώ για Pro Max για να αντέχει 2 ημέρες.
4 Σχόλια
Νομίζω δεν μπορείς να συγκρίνεις τεχνολογία του 2021 με του 2024, η συσκευή έχει άλλη κατανάλωση, άλλη οθόνη άλλο επεξεργαστή.
Συγκρίνω mAh καθαρά τίποτα άλλο. Δεν θα έχει μεγάλη διαφορά στην πράξη ότι και να λένε οι αριθμοί πίστεψε με. Έχουν περάσει απο τα χέρια μου 3 διαφοετικά iPhone μέχρι να καταλήξω στο σωστό και ξέρω 5 πράγματα παραπάνω. Με τα παραπάνω στοιχεία θα ρίσκαρες εσύ να αγοράσεις κινητό 630 ευρώ και λίγο πριν τα 2 χρόνια να μην σου βγάζει ούτε μισή ημέρα ? Εγω προσωπικά όχι.