Θα μπορούσε να μου πει κάποιος που το χρησιμοποιεί στο αυτοκίνητο και το έχει μόνιμα συνδεμένο με τον αναπτήρα, αν ενεργοποιείται αυτόματα όταν βάζεις μπροστά τον κινητήρα (δηλαδή όταν συνδέεται σε παροχή ρεύματος);
ή πρέπει κάθε φορά να πατάς το πλήκτρο ενεργοποίησης;
(Τα Bluetooth που δεν έχουν ενσωματωμένη μπαταρία, όταν βάζεις μπροστά το αυτοκίνητο και παίρνουν ρεύμα από τον αναπτήρα ενεργοποιούνται και συνδέονται στο κινητό αυτόματα, κάτι που είναι πολύ βολικό)
1 Comment
Ρώτησα τι γίνεται αν το έχεις συνδεμένο μόνιμα με φορτιστή στον αναπτήρα του αυτοκινήτου....
Και απαντώ εγώ, αφού το έχω αγοράσει πλέον και το δοκίμασα:
Είναι το τέλειο Bluetooth για το αυτοκίνητο. Τέλειος ήχος, χωρίς παράσιτα, άμεση σύνδεση με το κινητό. Και το πιο σημαντικό για μένα, όταν το συνδέσεις σε παροχή ρεύματος ενεργοποιείται αυτόματα, χωρίς να χρειάζεται να πατήσεις κάποιο κουμπί. Αυτό σημαίνει ότι αν το έχεις μόνιμα συνδεμένο με φορτιστή στον αναπτήρα του αυτοκινήτου, τότε θα ενεργοποιείται αυτόματα και θα συνδέεται με το κινητό κάθε φορά που βάζεις μπροστά το αυτοκίνητο. Αν μάλιστα το κινητό σου έχει τη δυνατότητα να ενεργοποιεί αυτοματα κάποια εφαρμογή μουσικής όταν συνδέεται με Bluetooth, τότε έχεις το μαγικό αποτέλεσμα κάθε φορά που μπαίνεις στο αυτοκίνητο και βάζεις μπροστά να ξεκινάει να παίζει και η μουσική, χωρίς εσύ να κάνεις τίποτα, χωρίς καν να χρειαστεί να βγάλεις το κινητό από την τσέπη (και μάλιστα θα συνεχίσει η μουσική από εκεί που είχες σταματήσει την προηγούμενη φορά. Και βέβαια, επειδή έχει ενσωματωμένη μπαταρία, θα συνεχίζει να παίζει η μουσική όταν θα σβήσεις το αυτοκίνητο. Με λίγα λόγια σου προσφέρει τις ευκολίες και την ποιότητα του CD player, με τη διαφορά ότι έχεις όλη τη μουσική του κόσμου διαθέσιμη μέσω του κινητού :)
Υπόψη ότι η εταιρία το έχει αντικαταστήσει με καινούργιο μοντέλο, το οποίο κάνει τα ίδια πράγματα, αλλά έχει ένα σημαντικό μειονέκτημα: δεν έχει κουμπιά για να ελέγχεις την επιλογή των τραγουδιών. Άρα αν θες να αλλάξεις και να πας στο προηγούμενο ή στο επόμενο ή να επαναλάβεις το ίδιο κομμάτι, θα πρέπει να το κάνεις από το κινητό, πράγμα που δεν είναι βολικό όταν οδηγείς. Όποτε προλάβετε να το πάρετε πριν εξαντληθεί!
Υ.Γ. Δεν είμαι έμπορας. Απλά έγραψα τόσα πολλά γιατί ενθουσιάστηκα που βρήκα ακριβώς αυτό που ζητούσα :)