Πείτε τίποτα εσείς που το πήρατε.
Να πάρω αυτό ή το Xiaomi 4 Pro (2nd Gen);;
See in detail the terms of use for the Product Questions
2 Replies
Καλησπερα. Εχω θα σου ελεγα να παρεις το 5 γιατι στα χαρτια το 5 ειναι καλυτερο αν εξερεσεις το μοτερ που ειναι λιγο ποιο αδυναμο απο το 4 προ. Ομως το 5 εχει αναρτηση που πιστευω του δινει ενα σημαντικο προβαδισμα.Κατα τα αλλα δεν εχει καμια διαφορα τουλαχιστον στα specs. Στην ουσια ειναι το 4 απλα με αναρτηση
Και εγώ αυτό θέλω να μάθω
1 Comment
Καλησπερα. Εχω θα σου ελεγα να παρεις το 5 γιατι στα χαρτια το 5 ειναι καλυτερο αν εξερεσεις το μοτερ που ειναι λιγο ποιο αδυναμο απο το 4 προ. Ομως το 5 εχει αναρτηση που πιστευω του δινει ενα σημαντικο προβαδισμα.Κατα τα αλλα δεν εχει καμια διαφορα τουλαχιστον στα specs. Στην ουσια ειναι το 4 απλα με αναρτηση
4 Comments
τελικά πήρα το 4 Pro (2nd gen).Καλά λες έκανα που το πήρα;;;
Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω και κάτι άλλο.Εκτος από το οτι δεν πρέπει να το αφήνω κάτω από το 25% μέχρι πόσο να το φορτίζω;Κάθε φορά στο 100% ή καλύτερα στο 90%-95%;
Καλο θα ηταν 90-95 αλλα θεωρω οτι ειναι λιγο δυσκολο να το κανετε σε καθε φορτιση αυτο γιατι μαλλον θα το ξεχνατε οπως και εγω και τελικα το αφινω μεχρι 100 . Ομως τελικα γιατι πηρατε το 4 προ 2 και οχι το 5 (απο περιεργια ρωταω)?
γιατί δεν ήξερα αν αξίζει το 5 διότι είχε μόλις βγει και τώρα σκέφτομαι να πουλήσω το 4 και να πάρω το 5 γιατί είναι στην ίδια τιμή πάνω κάτω αλλά θα δω.
επίσης και κάτι άλλο.
το πατίνι αρχίσε ξαφνικά να μ κάνει έναν ηχο τικ-τακ ο οποίος όσο αυξάνεται η ταχύτητα αυξάνεται και αυτός.έλεγξα τα λάστιχα αλλά δν βρήκα τίποτα.
Καταλαβα. Δεν ξερω δεν το έχω ξανακούσει αυτο το πρόβλημα