What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Giorgos_CHounouzidis

Είμαι κάτοχος realme gt6. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος στο ερώτημα πόση ώρα χρειάζεται από 0%-100% για realme gt 6; Έχω φορτιστή με 67w από το realme gt master edition και φορτίζει πιο γρήγορα από τον συγκεκριμένο φορτιστή που είναι 120w.

Username

4 Replies

Panagiotis_Ntantamis

Ο λόγος που φορτίζει πολύ πιο αργά είναι γιατί πρόκειται για μαϊμού. Αγόρασε φίλη και της ήρθε ένας που αναγράφει μοντέλο VCB8JAEH με 9.1Α στα 11V και 120W max. Δεν βγαίνει καν o πολλαπλασιασμός (11x9.1=100W). Ο γνήσιος VCB8JAEH είναι στα 80W με 7.3Α max. Επίσης, αν παρατηρήσεις το logo του SuperVOOC, ο κεραυνός στο V είναι πολύ μικρός και δε φτάνει μέχρι κάτω όπως στον original. Ακόμα, το λογότυπο VI βρίσκεται μέσα σε έλλειψη αντί για κύκλο και το άλλο logo με το τρίφυλλο (UkrSEPRO mark) δεν είναι καν κεντραρισμένο. Επιστρέψτε το προϊόν.

Username
GG82

Tο ιδιο κι εγω!Μετο φορτιστη του 12 PRO που εχω φορτιζει το GT6 απο 20%-100% σε 26 λεπτα.Το ιδιο χρονο κανει και ο 120W. Εννοειται με το καλωδιο που ειχε μεσα το GT6.Αρα δε φταιει το καλωδιο.ο καλωδιο του GT6 γραφει 12ΑΜΠΕΡ ενω του 12 PRO 10Α.

2 Comments

Panagiotis_Ntantamis

Ο λόγος που φορτίζει πολύ πιο αργά είναι γιατί πρόκειται για μαϊμού. Αγόρασε φίλη και της ήρθε ένας που αναγράφει μοντέλο VCB8JAEH με 9.1Α στα 11V και 120W max. Δεν βγαίνει καν o πολλαπλασιασμός (11x9.1=100W). Ο γνήσιος VCB8JAEH είναι στα 80W με 7.3Α max. Επίσης, αν παρατηρήσεις το logo του SuperVOOC, ο κεραυνός στο V είναι πολύ μικρός και δε φτάνει μέχρι κάτω όπως στον original. Ακόμα, το λογότυπο VI βρίσκεται μέσα σε έλλειψη αντί για κύκλο και το άλλο logo με το τρίφυλλο (UkrSEPRO mark) δεν είναι καν κεντραρισμένο. Επιστρέψτε το προϊόν.

GG82

Εμενα ειναι μοντελο VCBBOAEH.Παρατηρσα οτι ζεσταινοταν πολυ και ο φορτιστης και το τηλεφωνο σχετικα.Αρνητικο ρεκορ 20-100 28'.Ενω ξεκιναει εντυπωσιακα με 7%/λεπτο μετα πεφτει πολυ, καθως ζεσταινεται.Την κυριακη κατα τη φορτιση το εβαλα κατω στα πλακακια που ειναι κρυα και εβαλα και ενα μικρο ανεμιστηρακι να φυσαει προς το φορτιστη.Αποτελεσμα 20-100 20'.

Username

1 Comment

Panagiotis_Ntantamis

Αυτό που είχε μέσα το τηλέφωνο. Πρόσεχε, κυκλοφορούν μαϊμούδες φορτιστές.

Username
spiros.b

Θέλει 20 λεπτά. Παίζει ρόλο βέβαια και το καλώδιο που χρησιμοποιείς.

1 Comment

Username