Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Liakoukos...

Τι αξίζει περισσότερο να πάρω το 25 ultra η δεν υπάρχουν μεγάλες με το 24 ultra και να το πάρω λόγο πιο οικονομικό..

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Polki

S24... ειδικά με το oneui 7 πλέον η διαφορά είναι άπειροελαχιστη και θα συνεχίσει να είναι έτσι για τα επόμενα 2 χρόνια περίπου.

Όνομα χρήστη
Nick.Kerkyras

αντικειμενικά το 25 εχει ελάχιστες (και για πολλούς αδιαφορες)διαφορες σε σχέση με το 24, όπως αναβαθμίσεις στο hardware, καποια ai features, ελαχιστα καλύτερη κάμερα και ελάχιστα μεγαλύτερη οθόνη. οπότε αξίζει σίγουρα να πάρετε το 24 αν θέλετε να γλιτώσετε το ανάλογο κόστος ανάμεσα σε αυτά τα 2 κινητά

5 Σχόλια

FA4

Ειχα παρει το 24 ultra με προπαραγγελια τοτε και μπορω να πω πως ειναι ενα διαμαντι. Το 25 δεν εχει σοβαρες αναβαθμισεις. Τωρα ειναι η στιγμη να παρεις το 24!
Σχετικα με τα σχολια τυπου "με τοσα παρε iphone" θα πω ευγενικα οτι ειναι θεμα προτιμησεων και συνηθειας.

Mike_kollias59

Το ότι ακόμα κάποιοι λένε με αυτά τα λεφτά πάρε iPhone πραγματικά βάζω τα γέλια (δες βίντεο phonebuff) , όπως και να έχει αν είναι θέμα κόστους, Νάι πάρε το s24 Ultra, αν όμως έρχεσαι από παλιότερη ναυαρχίδα όπως εγώ από s21 Ultra, και δεν σε νοιάζει να δώσεις το κάτι της παραπάνω, πήγαινε σε S25 ULTRA

Όνομα χρήστη