Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
rossogr

Γιατί 120 €; Η συνιστώμενη τιμή είναι 60 € από τον κατασκευαστή, η σειρά είναι καινούρια, βγήκε 17/1. Γιατί χρεώνετε στην διπλάσια τιμή προϊόν που απευθύνεται σε παιδιά ; Το ερώτημα δεν είναι ρητορικό, θα επιθυμούσα μια απάντηση πριν απευθυνθώ στην γενική γραμματεία εμπορίου

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

John_Rap

αντί να κράζετε τα μαγαζιά, να κράξετε και την μαμά Pokemon Company που στην ουσία με τα χαμηλά έως μηδαμινα prints και τα άθλια pull rates στο συγκεκριμένο set το έχει καταντήσει απροσεγγιστο!!!

2 Σχόλια

Efi-Tsouki

Η Μαμά Pokemon μια χαρα 60 δολάρια το πούλησε...όσο έχουν όλα αυτά τα σετ...

John_Rap

ναι μια χαρά και εγώ βρήκα 2 στα 60ευτω χαίρω πολύ. Άμα είχαν στείλει αρκετό απόθεμα στα μαγαζιά δε θα υπήρχε αυτό το πρόβλημα τώρα!!! Απλή λογική είναι...Τα allocations που έχουν κάνει είναι άθλια έως ανύπαρκτα!! Να κάνει release ένα σετ και να μην έχουν στοκ τα μαγαζιά αν είναι δυνατόν!!

Όνομα χρήστη
Okg7

Καλησπέρα, το κατάστημα δεν προμηθεύεται από την pokemon center. Συνεπώς η τιμή αγοράς είναι πολύ παραπάνω από τη συνιστώμενη, κάτι το οποίο δεν είναι παράνομο, καθώς το τελικό κέρδος μετά από ΦΠΑ και κρατήσεις είναι λιγότερο του 10%.

Όνομα χρήστη
kwstasrm7

giati isws na min eiparxei kapios nomos stin agora gia ta sigekrimena komatia afto ginete pagosmios ... Isws epidi eine silektika den kserw ti na pw

Όνομα χρήστη