What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Revekka_Kar

Εχουμς τη κουζινα εδω και τρεις μηνες περιπου, αντιμετωπιζουμε προβλημα με το ψησιμο στο φούρνο, ό,τι και να ψήσουμε απο πάνω θα φαινεται έτοιμο και απο κατω ειναι αψητο. Σαν να μην λειτουργούν καλα οι κατω αντιστάσεις. Αντιμετωπισε αλλος παρομοιο πρόβλημα, και μηπως ξερετε τι μπορω να κανω;

Username

3 Replies

iosifkapa

Την έχω 5 μήνες και δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Αν δεν το κάνετε ήδη, δοκιμάστε να ψήσετε στα ψηλότερα ραφια ή/και και να χρησιμοποιήσετε την λειτουργία κυκλοφορίας αέρα (το πρόγραμμα αριστερά από το 0). Αν και έτσι δεν ψήνει σωστά, τότε όντως ίσως να υπάρχει πρόβλημα.

Username
triantafilos_S

Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω κι εγώ, δεν είμαι σίγουρος αλλά κατάλαβα ότι είναι έτσι κατασκευασμένη, διότι έχει μια φωλιά στο κάτω μέρος για πίτσα , προφανώς θα έχουν μειωμένη ισχύ αντίστασης .
Απλά παίξε με τις θέσεις του φούρνου πχ αντί για 3η θέση βαλε το ταψί στην 2η θέση κ.ο.κ .

Username
Harris_Axer

Υποθέτοντας πως ακολουθείτε τις οδηγίες ψησίματος που βρήκατε στο πολύ αναλυτικό εγχειρίδιο του φούρνου κι επομένως χρησιμοποιείτε το σωστό πρόγραμμα και το σωστό ράφι ψησίματος (όπου 1=το χαμηλότερο ράφι και 5= το πιο ψηλό δηλαδή κάτω ακριβώς από το γκριλ), ο φούρνος σας έχει κάποιο ελάττωμα. Έχετε επίσης κατά νου πως για τα περισσότερα φαγητά ο φούρνος θέλει προθέρμανση. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να συνεννοηθείτε με τον πωλητή σας για επισκευή μιας και είσαστε σίγουρα εντός εγγύησης.
Η κουζίνα κάνει εξαιρετικό ψήσιμο με τις αντιστάσεις και ψήνει στον αέρα πιο ομοιόμορφα από Bosch-AEG. Εύχομαι να ξεπεράσετε το πρόβλημα και να ευχαριστηθείτε πολλά χρόνια χρήσης του.

Username