Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι να την αγοράσω αλλά είμαι ανάμεσα σε αυτή και την AEG CCB6442ABM. Ποιά πιστεύεται οτι είναι καλύτερη? Ευχαριστώ
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι να την αγοράσω αλλά είμαι ανάμεσα σε αυτή και την AEG CCB6442ABM. Ποιά πιστεύεται οτι είναι καλύτερη? Ευχαριστώ
1 Απάντηση
Καλησπέρα, ήμουν ακριβώς στο ίδιο δίλημμα πριν 3 ημέρες και αποφάσισα να πάω στη ζανουσι. Η διαφορά ήταν 130 ευρώ που είναι μεγάλη (1/4 της αρχικής τιμής πάνω). Μετά από ψάξιμο, κατέληξα ότι πρέπει είτε να συνεργάζονται είτε να έχει γίνει κάποια συγχώνευση στις δύο εταιρείες. Αυτά με κάθε επιφύλαξη, ωστόσο τα site τους και οι κωδικοί κάποιων προϊόντων όπως οι τηλεσκοπικοι είναι ίδιοι. Οι τηλεσκοπικοι της AEG κοστίζουν 30 ευρώ. Άρα 450 αντί για 550. Θεωρώ τη διαφορά σημαντική
2 Σχόλια
Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Και έμενα μου φαίνονται οτι οι κουζίνες είναι απόλυτα ίδιες. Τελικά πήρα την Aeg σήμερα στο black friday 449 ευρώ γιατί είχε τους τηλεσκοπικούς μηχανισμούς.
Και εγω την aeg πηρα εχθες για τόν ιδιο λογο.Ελπιζω να ειναι φθηνα τα ανταλακτικα της αν χρειαστει.