Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Stelios Michailidis

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα,
Απ' ότι διάβασα η κουζίνα δεν έρχεται με τηλεσκοπικούς βραχίονες. Επειδή είχαμε τηλεσκοπικούς βραχίονες όμως στους φούρνους τους χτιστούς του χωριού μου, μηπως γνωρίζει κανείς αν είναι δυνατή η τοποθέτηση extra αγορασμένων βραχιόνων?

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

Tasos_Georgiou51

Καλησπέρα, ήμουν ακριβώς στο ίδιο δίλημμα πριν 3 ημέρες και αποφάσισα να πάω στη ζανουσι. Η διαφορά ήταν 130 ευρώ που είναι μεγάλη (1/4 της αρχικής τιμής πάνω). Μετά από ψάξιμο, κατέληξα ότι πρέπει είτε να συνεργάζονται είτε να έχει γίνει κάποια συγχώνευση στις δύο εταιρείες. Αυτά με κάθε επιφύλαξη, ωστόσο τα site τους και οι κωδικοί κάποιων προϊόντων όπως οι τηλεσκοπικοι είναι ίδιοι. Οι τηλεσκοπικοι της AEG κοστίζουν 30 ευρώ. Άρα 450 αντί για 550. Θεωρώ τη διαφορά σημαντική

1 Σχόλιο

Stelios Michailidis

Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου φίλε Τάσο. Θετικό αν η κουζίνα μπορεί να φορέσει AEG. Από το service της ZANUSSI έμαθα στο περίπου τη τιμή που αναφέρεις και μου πέσαν τα αυτιά να σου είμαι ειλικρινής. Θα τσεκάρω την AEG παράλληλα με αυτό των κωδικών της ZANUSSI. Ότι μάθω παραπάνω θα το αναφέρω εδώ στο ίδιο thread. Καλημέρα

Όνομα χρήστη
Tasos_Georgiou51

Λοιπόν επειδή είχα την ίδια απορία μετά από λίγο ψάξιμο κατέληξα ότι AEG με zanussi μάλλον είναι ίδια εταιρεία, η τουλάχιστον συνεργάζονται σε αυτήν την κατηγορία. Στο site zanussi ο τηλεσκοπικοσ μηχανισμός έχει τον ίδιο κωδικό με της AEG. Έχω σκοπό να το παραγγείλω αφού φυσικά το επιβεβαιώσω κ τηλεφωνικά. Θα σε ενημερώσω όταν έχω κάποια απάντηση.

Όνομα χρήστη