Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
xaradim80

Καλησπέρα σας Είμαι κάτοχος σήμερα 29/07/2025 της συγκεκριμένης μηχανής Ερώτηση:στο εγχειρίδιο χρήσης σελίδα 6 στο πεδίο 2. αναγράφει ότι πρέπει να αφαιρεσουμε το πωμα από το δοχείο νερού Δεν έχω βρει κάτι και δεν τραβάει νερού όταν λειτουργεί και πατάω κάποια λειτουργία μόνο ή διπλού εσπρεσσο Το μίνι που υπάρχει στο δοχείο είναι ένα λαστιχενιο δαχτυλίδι που εάν το αφαιρέσεις φεύγει όλο το νερό έξω Βοήθεια please

Όνομα χρήστη

5 Απαντήσεις

Ioannis Chitas

Αντιμετώπισα και εγώ το ίδιο πρόβλημα, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να πατήσετε τη λειτουργία του ζεστού νερού και να ανοίξετε το ακροφύσιο, το νερό θα αρχίσει να τρέχει μέσα από αυτό. Απενεργοποιήστε το ακροφύσιο και στη συνέχεια πατήστε το κουμπί μονής ή διπλής δόσης για να τρέξει το νερό όπως λένε οι οδηγίες.

Όνομα χρήστη
Maria_Pairi

Είχα το ίδιο θέμα, μόλις την αγόρασα και δεν έβγαζε νερό. Δεν αφαίρεσα κάτι.Στο δοχείο νερού που είναι το πώμα αμα το πιέσεις από κάτω σηκώνεται.Το έκανα πολλές φορές, γέμισα πάλι το δοχείο και άρχισε να λειτουργεί. Μάλλον είχε κάπου σκαλώσει το πώμα και δεν σηκωνόταν σωστά ώστε να τραβήξει η μηχανή νερό.Ελπιζω να βοήθησα.

Όνομα χρήστη
vitalogy

τελικά βρήκες τι έφταιγε , την πήρα και εγώ σήμερα και έχω το ίδιο θέμα.

Όνομα χρήστη
dimgargo10

Κ γω την αγόρασα χθες σήμερα ήθελα να την βάλω σε λειτουργία κ διάβασα τις οδηγίες κ έγραφε ότι πρέπει να αφαιρεθεί η τάπα... Μπορεί κάποιος να απαντήσει τι βγάζουμε κ πως για να δουλέψει

1 Σχόλιο

vitalogy

τελικά βρήκες τι έφταιγε , την πήρα και εγώ σήμερα και έχω το ίδιο θέμα.

Όνομα χρήστη

1 Σχόλιο

vitalogy

το βρήκε κανείς , γιατί σήμερα την πήρα και έχω και εγώ το ίδιο θέμα.

Όνομα χρήστη