Τελικά έχει φορτιστή μαζί ή όχι; Και επίσης:υπάρχει έκδοση με nfc και έκδοση χωρίς; Πως γίνεται ένα τηλέφωνο των 400 ευρώ να μην έχει nfc; Και πως ξεχωρίζεις πριν αγοράσεις αν έχει ή δεν έχει nfc ή φορτιστή; Από τον τίτλο;
Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων
Τελικά έχει φορτιστή μαζί ή όχι; Και επίσης:υπάρχει έκδοση με nfc και έκδοση χωρίς; Πως γίνεται ένα τηλέφωνο των 400 ευρώ να μην έχει nfc; Και πως ξεχωρίζεις πριν αγοράσεις αν έχει ή δεν έχει nfc ή φορτιστή; Από τον τίτλο;
2 Απαντήσεις
απο οτι διαβασα NFC έχουν ολα απλα πουλανε και το αλλο που γραφει nfc για λογους μαρκετινγκ να πουλανε πιο ακριβα...για τον φιρτιστη αλλοι λενε εχει αλλοι οχι ειναι αναλογα απο ποιον προμηθεύεται το κατάστημα εχω ρωτησει να μας πουν απο που τα παρηγγειλαν οσοι ανεφεραν οτι εχουν φορτιστη αλλα δεν απαντησαν
όχι δεν έχει φορτιστή όπως και τα περισσότερα κινητά. Μόνο καλώδιο έχει. Εγώ αυτό που έχω έχει NFC. Διάβασε καλά την περιγραφή πριν το πάρεις και ρώτα στο κατάστημα
2 Σχόλια
Οι περιγραφές λένε δεν έχει, τα καταστήματα λένε ότι έχει. Το τόλμησα και το πήρα και ναι έχει nfc. Θεωρώ πως όλα έχουν τελικά nfc, ασχέτως τι λένε οι περιγραφές ή οι τιτλοι. Δεν νοείται κινητό των 400+ και δη του 2025 να μη διαθέτει nfc, όταν το έχουν φθηνότερα και παλιότερα μοντέλα. Δε μπορώ να εξηγήσω γιατί κάποιες περιγραφές λένε δεν έχει και κάποιες ότι έχει. Δε θέλω να θεωρήσω πως είναι παραπλάνηση....