Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
superchibimoon

Μπορεί να μπει κάποιο απορυπαντικό(έστω χωρίς χλωρίνη )για καλύτερο αποτέλεσμα στο σφουγγάρισμα?

Όνομα χρήστη

4 Απαντήσεις

David_Papadopoulos

Κατά καιρούς εχω διαβάσει για κάποιους οτι βάζουν ελάχιστο απολυμαντικό τύπου detol αλλα δεν το εχω δοκιμάσει ποτε...επισης χρησιμοποιούν αφιονισμένος νερο για να μην βουλώσουν τα σωληνάκια απο τα άλατα, δεν ξέρω αν όντως βουλώνουν τοσο ευκολα, στην s20+ που εχω 1 χρόνο δεν συνάντησα κάποιο θεμα.

Όνομα χρήστη
Giorgos_Rizopoulos

Σε Χ20+ που έχω βάζω ένα καπάκι απορρυπαντικό και ενα χρόνο τώρα δεν έχει προκύψει πρόβλημα. Θέλει προσοχή όμως γιατί ανάλογα το απορρυπαντικό μπορεί να κάνει πολύ αφρό και να σταματήσει να σφουγγαρίζει. Είτε θα βάζεις λιγότερο απορρυπαντικό είτε θα δοκιμάσεις άλλο. Εγώ μετά απο 2-3 αλλαγές έχω βρει ένα απο τα πιο επώνυμα ( δεν μπορώ να πω εταιρία ) και είναι όλα τέλεια. Για κάθε ενδεχόμενο σου προτείνω όταν τελειώνει το σφουγγάρισμα να βάλεις σκέτο καθαρό νερό και να κάνεις ένα ξέβγαλμα τα σφουγγαράκια να καθαρίσει το σύστημα εσωτερικά.

1 Σχόλιο

iPhone-Apple

σιγα το απορρητο μυστικο να πειτε ποιο βαζετε ωστε να βοηθησετε τους ενδιαφερομενους....

Όνομα χρήστη
FitsouGR

Κανονικά οχι δεν μπορείς, πρακτικα μισο καπάκι σε γεματο καδο δεν θα παθει τιποτα.
και ακομα και εαν φοβασαι αυτο το λιγο, υπαρχει ειδικό προϊόν απο την ιδια την Xiaomi που μπορεις να βαλεις.

Όνομα χρήστη
Ellaella

Μόνο το νερό. Τίποτε άλλο.

Όνομα χρήστη