What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
tasoskrakoudis698

Τρώει μπαταρία γτ είναι καινούργιο και το λογισμικο και ο επεξεργαστής μαθαίνουν τι χρηση κάνω στο τηλέφωνο , και θέλει 4-5 φορτίσεις για να στρώσει η μπαταρία ;

Username

1 Reply

MrCyrilios

Ακριβώς! Το ίδιο ισχύει και για κάθε φορά που το κινητό σας ενημερώνεται με είτε μεγάλο είτε μικρό update

5 Comments

bill suzuki

Καλημέρα σας προχθές παρέλαβα την συσκευή X7 pro και όντως το κουτί περιείχε μόνο ένα καλώδιο φόρτισης η απορία μου είναι η εξής έχω αγοράσει τον γνήσιο φορτιστή της Xiaomi με 120w ο οποίος όπως είναι λογικό είχε και αυτός καλώδιο μέσα με ποιο καλώδιο είναι καλύτερα να φορτίζω με αυτόν που είχε η συσκευή μέσα στο κουτί η με το άλλο καλώδιο του γνήσιου φορτιστή αν και δεν νομίζω να έχουν κάποια διαφορά μεταξύ τους.

MrCyrilios

Συνήθως το καλώδιο στην συσκευασία του κινητού είναι φτιαγμένο να φορτίζει όσο πάει το κινητό. Σε αυτή τη περίπτωση το X7 Pro φορτίζει 90W, άρα το καλώδιο εκεί είναι φτιαγμένο για έως 90W. Στον φορτιστή που αγοράσατε, το καλώδιο είναι φτιαγμένο για όσο πιάνει ο φορτιστής, στην περίπτωση σας 120W. Δεν έχει σημασία ποιο καλώδιο θα χρησιμοποιήσετε καθώς οι θύρες έχουν προστασία και δεν θα φορτίσει με παραπάνω ταχύτητα από όσο υποστηρίζεται.

bill suzuki

Τέλεια σας ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση θα χρησιμοποιήσω το καλώδιο που περιείχε στο κουτί και θα έχω το άλλο εφεδρικό σε περίπτωση που δεν φορτίζει η οτιδήποτε άλλο.

Username