What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
matina_v

Το netflix συνδέεται κανονικα? Γιατι οταν εκανα ενημερωση την εφαρμογη δεν μου το εμφανιζει οπως θα επρεπε. Μπορω να κανω μονο αναζητηση της ταινιας ή της σειρας. Γιατι μου δειχνει μονο το πρωτο banner που εχει την προτεινομενη ταινια κ δεν μπορω να κυλισω προς τα κατω να δω αλλες επιλογες. Ευχαριστώ

Username

4 Replies

Nikos_Mitrogiannis9979

Ματίνα έβαλα ποντίκι και δεν κατεβαίνει προς τα κάτω δεν μπορώ να κυλισω προς τα κατω

2 Comments

matina_v

δεν θα κατεβασεις το netflix απο το playstore αλλα απο τη δικια του εφαρμογη ή δοκιμασε κ αλλο ποντικι

Username
Nikos_Mitrogiannis9979

Καλησπέρα μπαίνω στο netflix και δεν μπορώ να κατεβω προς τα κάτω έβαλα ποντίκι και πάλι τίποτα κάποια βοήθεια;

1 Comment

matina_v

απο τη δικια του εφαρμογη το netflix οχι απο το playstore

Username
hellykun

βρήκα ένα κολπακι και παίζει χωρίς θέμα , το σβήνεις και μετά πας και το ξανά κατεβάζεις από το δικό του store , όχι από το Google play

1 Comment

Username
hellykun

βάζεις ποντικάκι+ πληκτρολόγιο και είσαι έτοιμος ή αλλιώς βρίσκεις ένα air mouse και τι συνδέεις για ευκολία

3 Comments

matina_v

Σε ευχαριστώ! Οντως το ποντικι εκανε δουλιτσα!

Stilianos_Dimitropoulos

εμένα δεν μου συνδέεται στο netflix. Μου βγάζει μύνημα "Δυστυχώς δεν ήταν δυνατή η επικοινωνία με την υπηρεσία netflix. Προσπαθήστε ξανά αργότερα (-16). Εσάς συνδέεται? Επίσης μπορέσατε να κάνετε κανένα update?

hellykun

βρήκα ένα κολπακι και παίζει χωρίς θέμα , το σβήνεις και μετά πας και το ξανά κατεβάζεις από το δικό του store , όχι από το Google play

Username