Καλησπέρα, μήπως έχει κανείς αυτό το μικρόφωνο να μου πει πως ακούγεται σε σχεση με τα πλήκτρα οταν παιζεις παιχνίδι και δίνεις call-outs; Απο noise cancellation είναι καλό;
Έχει υπέροχο noise cancellation διότι πιάνει τον ήχο μόνο από μπροστά! Αν έχεις το μικρόφωνο πλαγιά θα ακούγεσαι χαμηλά, αν πειράξεις και λίγο τα settings είμαι σίγουρη πως δεν θα έχεις κανένα θέμα!
Ευχαριστώ πολύ! Έχει δικό του πρόγραμμα για noise cancellation; Επειδή θα είναι πάνω σε τραπέζι μάλλον, θα υπάρχει πρόβλημα; Ρωτάω κυρίως γιατί το θέλω και για gaming και για μουσική αλλά επειδή σε apps όπως το discord δεν μπορείς να ελέγξεις ποιος θα μπει στη κλήση σε ένα κοινό server, δεν θέλω να ακούγεται η οικογένεια μου απο πίσω για προσωπική ασφάλεια.
Edit: εννοώ έξω απο το δωμάτιο με κλειστή πόρτα, το μικρόφωνο που έχω τώρα πιάνει ήχους απέξω και απο τα ηχεία σε μέτρια ένταση.
1 Comment
Ευχαριστώ πολύ! Έχει δικό του πρόγραμμα για noise cancellation; Επειδή θα είναι πάνω σε τραπέζι μάλλον, θα υπάρχει πρόβλημα; Ρωτάω κυρίως γιατί το θέλω και για gaming και για μουσική αλλά επειδή σε apps όπως το discord δεν μπορείς να ελέγξεις ποιος θα μπει στη κλήση σε ένα κοινό server, δεν θέλω να ακούγεται η οικογένεια μου απο πίσω για προσωπική ασφάλεια. Edit: εννοώ έξω απο το δωμάτιο με κλειστή πόρτα, το μικρόφωνο που έχω τώρα πιάνει ήχους απέξω και απο τα ηχεία σε μέτρια ένταση.