Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
providas_

Όσοι το παίζετε έξυπνοι με σχόλια τύπου msrp 250€, θα περιμένω να πέσει η τιμή κλπ έχετε στο νου σας ότι η κάρτα έχει msrp 250$ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, χωρίς την επιβάρυνση της custom υλοποίησης η οποία δεν είναι 10$ σε περίπτωση που δεν το ξέρατε, συν 24% ΦΠΑ για την Ελλάδα ( στα 250€ όπως σας αρέσει να νομίζετε ότι θα κάνει ποτέ αυτή η κάρτα το Φ.Π.Α είναι +60€ = 310€ χωρίς καν να μιλάμε για custom υλοποίηση ).

Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

Pater_Dionisios

συγχαρητήρια βρήκες το κόλπο τώρα εξήγησε μου πως από 250 έγινε 400 μήπως αυξήθηκε το ΦΠΑ και δεν το ξέρω εγώ?

φυσικά και είναι και αυτά που λες αλλά ας δούμε λίγο την πραγματικότητα της ελληνικής αγοράς ότι κάνουν scalp τις τιμές έως το φεγγάρι

1 Σχόλιο

providas_

Φυσικα και στα 400$ ειναι scalp λογω μη διαθεσιμοτητας, η τιμη της ομως δεν θα ειναι ποτε οσο η msrp.

Όνομα χρήστη
siriusgre

είσαι μπετοστοκος η rx 7600 έχει msrp 269$ στην Αμερική και στην Ελληνική αγορά υπάρχει στα 266€ η sapphire έκδοση

3 Σχόλια

providas_

Η τιμή λανσαρίσματος το 2023 ήταν 269$, αν εσύ θεωρείς ότι σχεδόν 2 χρόνια μετά μπορεί να κρατάει την ίδια τιμή στην αγορά και δεν έχει πέσει πλέον στα 270€ είσαι άξιος της μοίρας σου. Γιατί εγώ βλέπω τιμη 340€ Μάιο του 23’ στο e gate, 250€ msrp + περίπου 60€ ΦΠΑ συν το καπέλο της custom υλοποίησης.

Και θα πλένεις το στόμα σου πρώτου το ανοίξεις και μιλήσεις ακόμα και στο ίντερνετ πιτσιρίκο.

siriusgre

Ναι μόνο που δεν έπεσε στα 270 μετά απο 2 χρόνια γιατί επίσης άμα άνοιγες τα στραβά σου να διαβάσεις δεδομένα σωστά θα έβλεπες πώς μετά απο δύο μήνες ήταν στα 270 όχι επειδή έχασε την αξία της στην αγορά με την πάροδο του χρόνου ανίδεε

Greg_Spyridakis

Ολες οι κάρτες είναι υπερεκτιμημένες σε υψηλές τιμές, ανεξαρτήτου κατασκευαστή υλοποιήσεις και μάρκας. Αυτή είναι η αλήθεια κατά την ταπεινή μου γνώμη και ιδίως σε σχέση με το παρελθόν αναλογικά με την κατηγορία και την απόδοση τους. Όλα τα υπόλοιπα είναι τεχνάσματα των εταιριών για να αυξάνουν τις τιμές σε "κομμένες" υλοποιήσεις.

Όνομα χρήστη
ShadowCaster

Η κάρτα έκανε 314 ευρώ πριν 7 μέρες δες την εξέλιξη τιμής. Φυσικά και δεν θα κάνεις 250 ευρώ αλλά όχι και 383.

3 Σχόλια

Greg_Spyridakis

Νομίζω ότι μια καλή τιμή θα είναι γύρω στα 270€ με 280€ ,ανάλογα και την υλοποίηση , κατά την γνώμη μου

kosmour

Θα ανεβει κιαλλο...για την Ελλαδα μιλαμε...

Giannis_Ianos

314 Ευρώ κάνει και σήμερα 27/6/2026 ( για λίγο γύρω στα 325 γενικά)

Όνομα χρήστη