What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
G..A

Τα Watt RMS εξόδου κάθε καναλιού πόσα είναι; Η πηγή μου είναι η Pioneer MVH-S320BT και έχω μια 4άδα ηχεία τα Pioneer TS-A1671F που το καθένα είναι 4Ω 70W RMS και 320W MAX.
Θα ταιριάξει ή πάπαλα; Γιατί σκέφτομαι μια αναβαθμισούλα για να δώσουν τα ηχεία το κάτι παραπάνω τους γιατι με την πηγή σκέτη δεν μπορώ να δώσω τέρμα.
Επίσης στην εγκατάσταση είναι εύκολος ή κόψε ράψε καλώδια;

Username

2 Replies

litihari6

Κοιτα επειδη το ειχα να τραβαει ρευμα απο την πηγη ζεσταινοταν αρκετα οποτε του εδωσα ρευμα απο χοντρο καλωδιο εξωτερικα στο κιτρινο του τις τροφοδοσιας και τωρα παιζει άνετα αποδίδει στο μεγιστο με 4 επι 100rms ηχεια , αν θες να εχει το κεφαλι σου ησυχο και ναμην ζεσταίνει πολυ δωσε ρευμα με χοντρό καλωδιο να μην τραβαει μαζι με την πηγη απο το αμαξι θα καψει καμια ασφαλεια .

Username
x.xarakas

Έχει 2 τρόπους σύνδεσης Α με φυσά βάζεις βγάζεις πολύ εύκολος και ο Β με RCA καλώδιο σε καμία περίπτωση δε κόβεις καλώδια λένε ότι με rca είναι λίγο πιο δυνατός εγώ τον έχω με την φυσά μέσα στο ταμπλό...Και Νάι είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε όσο για τα ηχεία θα δεις από μόνος σου αν δεις ότι παραμορφώνει χαμήλωσε λίγο μη τα πας όριο.. πάντως ναι σου κάνει μια χαρά

1 Comment

Username