Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
makiska46

Πως το χρησιμοποιώ το ρίχνω μετα από την αλλαγή μεσα στο μοτερ και το αφηνω η το βαζω να δουλέψει στα παλια και τα πετάω ;

Όνομα χρήστη

2 Απαντήσεις

margaritis96

Με νέα λάδια το χρησιμοποιείς, πρόσεχε μη ξεπεράσεις το max στο δείκτη . Αφαιρείτε η ποσότητα λαδιού αφού το αντικαθιστας με το πρόσθετο. Έχει αναλυτικές οδηγίες.

Όνομα χρήστη

3 Σχόλια

makiska46

Το ρίχνω απλά μεσα και μενει μεσα δεν το ξαναβγάζω αφού δουλέψει;

L3FT3RIS

Από την ώρα που θα μπει πάει και επικάθεται στην εσωτερική επιφάνεια καθώς δουλεύει. Δεν βγάζεις τίποτα.

antouanela

Οταν προσθεσεις το ceratec θα πρεπει τα λαδια να ειναι ζεστα,σε θερμοκρασια λειτουργιας του κινητηρα
-αφησε το στο ρελαντι κανα 10λεπτο ν ανεβασει θερμοκρασια ή κανε το μια μικρη βολτιτσα
-Ανακοινεις πολυ καλα την συσκευασια με το ceratec
-προσθετεις το προιον υπολιζοντας περιπου 60ml ceratec ανα λιτρο λαδιου
-αφου προσθεσεις το προιον αφηνεις το μοτερ στο ρελαντι να δουλεψει για άλλα 10 λεπτα,το ιδανικο ομως θα ηταν να το κανεις μια χαλαρη βολτα(προσωπικα θα σου προτεινα 10κμ+).
-εφαρμοζεται σε νεα λαδια γιατι το προιον για να δρασει αποτελεσματικα πρεπει να μεινει στο μοτερ για περιπου 5000κμ.
-Η συχνοτητα αλλαγης των λαδιων μετα την χρηση του ceratec δεν αλλαζει...ο,τι εκανες και πριν.
-Δεν χρησιμοποιουμε τετοια προσθετα σε καλθε αλλαγη λαδιων.Η προστασια που παρεχει το ceratec συμφωνα με τη liqui moly ειναι εως 50,000κμ αλλα το θεωρω υπερβολικο.

Όνομα χρήστη