What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
PANOS SPIL

καποιος που εχει το κουτι μπορει να μου πει αν ειμαι smooth τα rgb φανακια?

Username

1 Reply

Tgat_Agian

το κουτι εχει ομορφα rgb φανακια και αρκετα υσηχα με ωραιο και ομαλο φωτισμο επισης το κουτι ειναι ολοκληρο μεταλικο με γυαλι. Επισης μια λεπτομερεια που πρεπει να ξερεις ειναι οτι πισω δεν εχει πολυ χωρο για τα καλωδια και μπορει να σε δυσκολεψει αρκετα

3 Comments

PANOS SPIL

καταλαβα ευχαριστω πολυ για την απαντηση.Ρωτησα διοτι δεν μου αρεσει το effect που εχουν καποια ανεμιστηρακια που εννοω ειναι smooth φαινεται σαν να κολλανε σκεψου εγω εχω το cougar mx410 και θελω να παω σε κατι πιο ομορφο σαν κουτι και τα ανεμιστηρακια στο κουτι μου ειναι αρκετα smooth, επισης εχω τροφοδωτικο full wired λεσ να εχω θεμα με τον χωρο ?

Tgat_Agian

Ναι αμα εννοεις αυτο που καταλαβα με τον φωτισμο των rgb fans μπορει οταν βαλεις καποιο efect να κανουν πχ να αλλαζουν χρωμα δεν ειναι τοσο smooth αλλα αυτο το ρυθμιζεις και απο την μητρικη σου. Δηλαδη εγω εχω μια τις gigabyte που υπαρχει software που ρυθμιζεις οπως θες τα rgb fans δηλαδη χρωμα, ποσο δυνατο φωτισμο θες, και ποσο γρηγορα θες να αλλαζουν τα χρωματα. Αμα βαλεις τα χρωματα να αλλαζουν αργα φενεται ποιο smooth. Επισης στο τρφοδοτικο και εγω full wired εχω βαλει και δυσκολεψε αρκετα με τα καλωδια. Αμα δεν εισαι εμπειρος μπορει να σε δυσκολεψει αρκετα!

PANOS SPIL

α καταλαβα ευχαριστω πολυ για την απαντηση

Username