Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
TON 618

Επειδη στη φωτογραφια βλεπω αμερικανικες πριζες, γνωριζει κανεις αν το προιον ειναι με πριζες shucko η οχι?

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

Nikos_Lytras34

Είναι τελείως παραπλανητικό γιατί αν δεις την περιγραφή των καταστημάτων λέει ότι είναι μόνο DC που σημαίνει ότι δεν έχει καν πρίζες αλλά μόνο θύρες usb. Αν θες με πρίζες πρέπει να δεις την έκδοση AC/DC που είναι περίπου 50 ευρώ επιπλέον.

Αν το πάρεις κατευθείαν απο την Anker είναι και πιο φτηνό και ξέρεις καλύτερα τι παίρνεις. Επίσης τα πράγματα θα είναι πιο ξεκάθαρα απο θέμα εγγύησης.

2 Σχόλια

Aland

Ισχυει δεν εβγαλα ακρη με επικοινωνιες που εκανα με ενα καταστημα ... τελικα πηρα την AC εκδοση απο αλλη χωρα direct ( η Anker δεν μας κανει την τιμη να στειλει την Solix σειρα Ελλαδα)

Nikos_Lytras34

Ναι όντως δεν πρόσεξα ότι δεν το στέλνει εδώ. Παντως το σκρουτζ πρέπει να κάνει κάτι γιατί καποια καταστήματα εδώ πουλάνε DC και κάποια AC που είναι διαφορετικά προϊόντα. Ακόμα και στην περιγραφή του προϊόντος λέει ότι έχει 4 πρίζες που είναι ψέμα. Αν δεν ξέρεις απλά πετάς λεφτά και χάνεις χρόνο για επιστροφές και αν τις δεχτούν.

Όνομα χρήστη