What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Frini_Ioannou

Σήμερα την παρέλαβα, πως χρησιμοποιείται στο υγρό καθάρισμα; Και κάτι άλλο εάν δεν βάλω σακούλα στον κάδο υπάρχει πρόβλημα;έχω σακούλες, απλά ρωταω για πιο εύκολη λύση.

Username

2 Replies

tasos_k21

Να σας ρωτήσω, χρησιμοποιείτε σακούλα στην συγκεκριμένη; Από τότε που την πήρα την χρησιμοποιησα 2 φορές μόνο με το φίλτρο.. βεβαια ειπα οτι θα καθαριζω το φιλτρο ανά δύο σκουπισματα. Υπάρχει κάποιος κίνδυνος να χαλασει το μοτερ; άλλοι μου λένε Ναι άλλοι όχι. Αν μπορείτε βοηθήστε με λίγο!
Ευχαριστώ

Username
sharpblad3

πρεπει παντα να εχει σακουλα οταν τραβατε στερεα... γιατι η σακουλα φιλτραρει επιπλεον κιολας εκτος απ το φιλτρο της... αλλιως θα χαλασει το μοτερ γρηγοροτερα. Καλο θα ηταν να παρετε τις εξτρα δικες της σακουλες γιατι αυτη που εχει μεσα ειναι χαρτινη και οχι τοσο καλη οσο οι αλλες που ειναι υφασματινες. Εγω τις αδειαζω κιολας κανα 2 φορες πριν τις πεταξω, γιατι ειναι ακριβες σχετικα.

Για υγρα απλα βγαζεις την σακουλα και τραβας με το αξεσουαρ που εχει λαστιχο. Προσοχη αν εχει σαπουναδες..."φουσκωνουν" και πανε στο φιλτρο και μπορει να χαλασει. υπαρχουν αντιαφριστικα σε καταστηματα που πουλανε επαγγελματικα καθαριστικα...ριχνεις λιγο στον καδο και τραβας και σαπουναδα.

Username