Οδηγοί Οπτικών Μέσων

Εξωτερική Συσκευή Dvd-rw Andowl Q-t96 Κωδικός: Q-T96

Αναβαθμίστε τις δυνατότητες του υπολογιστή σας με τον εξωτερικό οδηγό Andowl Q-T96. Αυτή η κομψή και φορητή συσκευή αποτελεί την ιδανική λύση για laptops και notebooks που δεν διαθέτουν ενσωματωμένο...

Αναβαθμίστε τις δυνατότητες του υπολογιστή σας με τον εξωτερικό οδηγό Andowl Q-T96. Αυτή η κομψή και φορητή συσκευή αποτελεί την ιδανική λύση για laptops και notebooks που δεν διαθέτουν ενσωματωμένο οπτικό δίσκο. Με σύνδεση USB 3.0 για υψηλές ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων, σας επιτρέπει να διαβάζετε και να γράφετε CD και DVD με απόλυτη αξιοπιστία. Ο...

Δες όλη την περιγραφή Δες όλη την περιγραφή
Κι αν χαλάσει;

Έχεις τουλάχιστον 2 χρόνια εγγύηση. Επικοινωνείς μαζί μας και αναλαμβάνουμε εμείς, άμεσα και εντελώς δωρεάν, την επισκευή, αντικατάσταση ή επιστροφή των χρημάτων σου.

Κι αν αλλάξω γνώμη;

Κανένα πρόβλημα, αρκεί να είναι εντός 14 ημερών. Ερχόμαστε εμείς για την παραλαβή ή μπορείς να επιλέξεις το Skroutz Point που σου βολεύει, εντελώς δωρεάν έως 2 φορές τον χρόνο, και σου επιστρέφουμε τα χρήματά σου. Απόκτησε Skroutz Plus για απεριόριστες δωρεάν επιστροφές.

Περιγραφή

Περιγραφή

Αναβαθμίστε τις δυνατότητες του υπολογιστή σας με τον εξωτερικό οδηγό Andowl Q-T96. Αυτή η κομψή και φορητή συσκευή αποτελεί την ιδανική λύση για laptops και notebooks που δεν διαθέτουν ενσωματωμένο οπτικό δίσκο. Με σύνδεση USB 3.0 για υψηλές ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων, σας επιτρέπει να διαβάζετε και να γράφετε CD και DVD με απόλυτη αξιοπιστία. Ο σχεδιασμός Plug & Play σημαίνει ότι δεν χρειάζονται οδηγοί εγκατάστασης, ενώ η λεπτή του γραμμή και το μαύρο φινίρισμα το καθιστούν ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε σύγχρονο γραφείο.

Υψηλές Ταχύτητες USB 3.0

Ο οδηγός Andowl Q-T96 είναι εξοπλισμένος με διεπαφή USB 3.0, η οποία προσφέρει σημαντικά ταχύτερη μεταφορά δεδομένων σε σύγκριση με το παλαιότερο πρότυπο USB 2.0. Αυτό μεταφράζεται σε σταθερή εγγραφή χωρίς διακοπές και ταχύτατη ανάγνωση μεγάλων αρχείων ή ταινιών υψηλής ευκρίνειας. 

Λεπτός και Φορητός Σχεδιασμός

Σχεδιασμένο με γνώμονα τη φορητότητα, το Q-T96 διαθέτει εξαιρετικά λεπτό προφίλ (Slim design) που χωράει άνετα στην τσάντα του laptop σας. Το ενσωματωμένο καλώδιο USB που αποθηκεύεται στο κάτω μέρος της συσκευής εξαλείφει την ανάγκη για επιπλέον αξεσουάρ και αποτρέπει την απώλειά του. Το αντιολισθητικό φινίρισμα στη βάση του εξασφαλίζει ότι η συσκευή παραμένει σταθερή κατά τη διάρκεια της περιστροφής του δίσκου, μειώνοντας τους κραδασμούς και τον θόρυβο κατά τη λειτουργία.

Απόλυτη Συμβατότητα και Plug & Play

Η χρήση του Andowl Q-T96 είναι εξαιρετικά απλή, καθώς λειτουργεί αμέσως μόλις συνδεθεί στη θύρα USB (No driver needed). Υποστηρίζει μια τεράστια γκάμα φορμάτ, όπως DVD-ROM, DVD-Video, CD-R/RW και πολλά άλλα, καθιστώντας το εργαλείο «πολυμηχάνημα» για την εγκατάσταση λογισμικού, την προβολή ταινιών ή τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας. Είναι συμβατό με όλα τα σύγχρονα λειτουργικά συστήματα, περιλαμβάνοντας Windows, Mac OS και Linux, προσφέροντας μια απροβλημάτιστη εμπειρία χρήσης σε κάθε περιβάλλον.

Κατασκευαστής

Δες όλη την περιγραφή

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
Q-T96
Τύπος Ανάγνωσης
DVD-ROM
Τύπος Εγγραφής
DVD-RW/CD-RW
Εξωτερική Συσκευή
Ναι
Χρήση Συσκευής
Desktop, Laptop
Χρώμα
Μαύρο

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Δες όλα τα χαρακτηριστικά

Αξιολογήσεις (37)

Αξιολογήσεις

1. 22
  2. 7
  3. 3
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 5
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Αθόρυβο
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Ταχύτητα
  • Αντοχή
  • Ποιότητα κατασκευής
  • D-Saz

Επιβεβαιωμένη αγορά

Παρέλαβα ελαττωματικό. Μου είπαν κατά την επιστροφή ότι μάλλον είναι η παρτίδα όλη ελαττωματική καθώς είχαν και άλλες επιστροφές. Οπότε ίσως να προτιμήσετε κάποιο άλλο Low budget

Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • George Agriculture GR

Επιβεβαιωμένη αγορά

Πολύ αργό και κάποιες φορές δεν διαβάζει το dvd
    . παρόλα αυτά φθηνό πολύ και με λίγο ταλαιπωρία στην κάνει την δουλειά

Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • babis_li79

Επιβεβαιωμένη αγορά

Λίγο που το χρησιμοποίησα εώς τώρα δουλεύει καλά και αθόρυβα. Και είναι σχετικά φτηνό.
    Για το πρόβλημα με το μικρό καλώδιο που γράφουν αρκετοί αγόρασα για προέκταση ένα καλώδιο ενός μέτρου USB male-female με 3 ευρώ, οπότε ενώνοντας το με το μικρό καλώδιο της συσκευής DVD τώρα τοποθετώ την συσκευή DVD όπου θέλω στο γραφείο. Προσοχή όμως αν αγοράσετε καλώδιο USB να είναι το καλώδιο female-male, όχι male-male γιατί δε θα ενώνεται.
    Επίσης το καλώδιο USB male-female βολεύει για να το ενώσετε με μια USB θύρα στο πίσω μέρος του Υπολογιστή και να το φέρετε μπροστά για να συνδέσετε εκεί στην female υποδοχή του κάποιο USB στικάκι μνήμης να σας βολεύει έτσι καλύτερα.
    Αυτά, ελπίζω να βοήθησα.

• Ταχύτητα
    • Αθόρυβο
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Dimitris_Talianis
    4
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Το πολύ μικρό καλώδιο που έχει δεν βοηθάει και πολύ. Το 90% τον dvd/cd που του έβαλα παίζουν κανονικά. Original dvd ,όλα παίζουν χωρίς πρόβλημα. Μερικές φορές ίσως αργήσει λίγο να διαβάσει στην αρχή. Plug and play ,κανένα θέμα αναγνώρισης συσκευής.

Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ΑΥΓΟΥΛΑΚΙ
    4

Επιβεβαιωμένη αγορά

Μια χαρά κάνει την δουλειά του.
    Είναι εντελώς αθόρυβο και δεν τρίζει κατα την λειτουργία του όπως μερικά.
    Το μοναδικό αρνητικό που δεν μου άρεσε είναι το πολύ κοντό καλώδιο που έχει είναι πολύ άβολο τουλάχιστον στον δικό μου PC πρέπει να το έχω στον πύργο από πάνω.
    Για Laptop υποθέτω είναι βολικό.

• Ταχύτητα
    • Αθόρυβο
    • Αντοχή
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

Για τα χρήματα του καλό είναι

Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Ένα πάρα πολύ χρήσιμο εργαλείο για την δουλειά μου. Γρήγορη ταχύτητα ανάγνωσης.

Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 1
    0 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Δεν δουλεψε ποτε. Απο την πρωτη μερα

• Ταχύτητα
    • Αντοχή
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

• Επιβεβαιωμένη αγορά

• Επιβεβαιωμένη αγορά

• Επιβεβαιωμένη αγορά

• Επιβεβαιωμένη αγορά

• Επιβεβαιωμένη αγορά

• Επιβεβαιωμένη αγορά

• Επιβεβαιωμένη αγορά

• Επιβεβαιωμένη αγορά

• Επιβεβαιωμένη αγορά

• Επιβεβαιωμένη αγορά

• Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

• Επιβεβαιωμένη αγορά

• Επιβεβαιωμένη αγορά

• Επιβεβαιωμένη αγορά

• Ταχύτητα
    • Αθόρυβο
    • Αντοχή
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

• Ταχύτητα
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Θορυβώδες
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

• Επιβεβαιωμένη αγορά

• Επιβεβαιωμένη αγορά

• Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    • Αντοχή
    • Ποιότητα κατασκευής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

• Ταχύτητα
    • Αθόρυβο
    • Αντοχή
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

• Παρέλαβα ελαττωματικό. Μου είπαν κατά την επιστροφή ότι μάλλον είναι η παρτίδα όλη ελαττωματική καθώς είχαν και άλλες επιστροφές. Οπότε ίσως να προτιμήσετε κάποιο άλλο Low budget

0
  • Πολύ αργό και κάποιες φορές δεν διαβάζει το dvd

0
  • Λίγο που το χρησιμοποίησα εώς τώρα δουλεύει καλά και αθόρυβα. Και είναι σχετικά φτηνό.
    Για το πρόβλημα με το μικρό καλώδιο που γράφουν αρκετοί αγόρασα για προέκταση ένα καλώδιο ενός μέτρου USB male-female με 3 ευρώ, οπότε ενώνοντας το με το μικρό καλώδιο της συσκευής DVD τώρα τοποθετώ την συσκευή DVD όπου θέλω στο γραφείο. Προσοχή όμως αν αγοράσετε καλώδιο USB να είναι το καλώδιο female-male, όχι male-male γιατί δε θα ενώνεται.
    Επίσης το καλώδιο USB male-female βολεύει για να το ενώσετε με μια USB θύρα στο πίσω μέρος του Υπολογιστή και να το φέρετε μπροστά για να συνδέσετε εκεί στην female υποδοχή του κάποιο USB στικάκι μνήμης να σας βολεύει έτσι καλύτερα.
    Αυτά, ελπίζω να βοήθησα.

0
  • Το πολύ μικρό καλώδιο που έχει δεν βοηθάει και πολύ. Το 90% τον dvd/cd που του έβαλα παίζουν κανονικά. Original dvd ,όλα παίζουν χωρίς πρόβλημα. Μερικές φορές ίσως αργήσει λίγο να διαβάσει στην αρχή. Plug and play ,κανένα θέμα αναγνώρισης συσκευής.

3
  • Μια χαρά κάνει την δουλειά του.
    Το μοναδικό αρνητικό που δεν μου άρεσε είναι το πολύ κοντό καλώδιο που έχει είναι πολύ άβολο τουλάχιστον στον δικό μου PC πρέπει να το έχω στον πύργο από πάνω.

3
  • Δες τα όλα
Ερωτήσεις (1)

Ερωτήσεις

284 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν

Περιγραφή & Χαρακτηριστικά

Αναβαθμίστε τις δυνατότητες του υπολογιστή σας με τον εξωτερικό οδηγό Andowl Q-T96. Αυτή η κομψή και φορητή συσκευή αποτελεί την ιδανική λύση για laptops και notebooks που δεν διαθέτουν ενσωματωμένο οπτικό δίσκο. Με σύνδεση USB 3.0 για υψηλές ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων, σας επιτρέπει να διαβάζετε και να γράφετε CD και DVD με απόλυτη αξιοπιστία. Ο σχεδιασμός Plug & Play σημαίνει ότι δεν χρειάζονται οδηγοί εγκατάστασης, ενώ η λεπτή του γραμμή και το μαύρο φινίρισμα το καθιστούν ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε σύγχρονο γραφείο.

Υψηλές Ταχύτητες USB 3.0

Ο οδηγός Andowl Q-T96 είναι εξοπλισμένος με διεπαφή USB 3.0, η οποία προσφέρει σημαντικά ταχύτερη μεταφορά δεδομένων σε σύγκριση με το παλαιότερο πρότυπο USB 2.0. Αυτό μεταφράζεται σε σταθερή εγγραφή χωρίς διακοπές και ταχύτατη ανάγνωση μεγάλων αρχείων ή ταινιών υψηλής ευκρίνειας. 

Λεπτός και Φορητός Σχεδιασμός

Σχεδιασμένο με γνώμονα τη φορητότητα, το Q-T96 διαθέτει εξαιρετικά λεπτό προφίλ (Slim design) που χωράει άνετα στην τσάντα του laptop σας. Το ενσωματωμένο καλώδιο USB που αποθηκεύεται στο κάτω μέρος της συσκευής εξαλείφει την ανάγκη για επιπλέον αξεσουάρ και αποτρέπει την απώλειά του. Το αντιολισθητικό φινίρισμα στη βάση του εξασφαλίζει ότι η συσκευή παραμένει σταθερή κατά τη διάρκεια της περιστροφής του δίσκου, μειώνοντας τους κραδασμούς και τον θόρυβο κατά τη λειτουργία.

Απόλυτη Συμβατότητα και Plug & Play

Η χρήση του Andowl Q-T96 είναι εξαιρετικά απλή, καθώς λειτουργεί αμέσως μόλις συνδεθεί στη θύρα USB (No driver needed). Υποστηρίζει μια τεράστια γκάμα φορμάτ, όπως DVD-ROM, DVD-Video, CD-R/RW και πολλά άλλα, καθιστώντας το εργαλείο «πολυμηχάνημα» για την εγκατάσταση λογισμικού, την προβολή ταινιών ή τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας. Είναι συμβατό με όλα τα σύγχρονα λειτουργικά συστήματα, περιλαμβάνοντας Windows, Mac OS και Linux, προσφέροντας μια απροβλημάτιστη εμπειρία χρήσης σε κάθε περιβάλλον.

Κατασκευαστής

Κωδικός Προϊόντος
Q-T96
Τύπος Ανάγνωσης
DVD-ROM
Τύπος Εγγραφής
DVD-RW/CD-RW
Εξωτερική Συσκευή
Ναι
Χρήση Συσκευής
Desktop, Laptop
Χρώμα
Μαύρο

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις (37)

1. 22
  2. 7
  3. 3
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 5
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Αθόρυβο
  • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Ταχύτητα
  • Αντοχή
  • Ποιότητα κατασκευής
  • D-Saz

Επιβεβαιωμένη αγορά

Παρέλαβα ελαττωματικό. Μου είπαν κατά την επιστροφή ότι μάλλον είναι η παρτίδα όλη ελαττωματική καθώς είχαν και άλλες επιστροφές. Οπότε ίσως να προτιμήσετε κάποιο άλλο Low budget

Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • George Agriculture GR

Επιβεβαιωμένη αγορά

Πολύ αργό και κάποιες φορές δεν διαβάζει το dvd

Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • babis_li79

Επιβεβαιωμένη αγορά

Λίγο που το χρησιμοποίησα εώς τώρα δουλεύει καλά και αθόρυβα. Και είναι σχετικά φτηνό.
    Αυτά, ελπίζω να βοήθησα.

• Ταχύτητα
    • Αθόρυβο
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Dimitris_Talianis
    4

Επιβεβαιωμένη αγορά

Το πολύ μικρό καλώδιο που έχει δεν βοηθάει και πολύ. Το 90% τον dvd/cd που του έβαλα παίζουν κανονικά. Original dvd ,όλα παίζουν χωρίς πρόβλημα. Μερικές φορές ίσως αργήσει λίγο να διαβάσει στην αρχή. Plug and play ,κανένα θέμα αναγνώρισης συσκευής.

Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ΑΥΓΟΥΛΑΚΙ
    4

Επιβεβαιωμένη αγορά

Μια χαρά κάνει την δουλειά του.

• Ταχύτητα
    • Αθόρυβο
    • Αντοχή
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

Για τα χρήματα του καλό είναι

Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Ένα πάρα πολύ χρήσιμο εργαλείο για την δουλειά μου. Γρήγορη ταχύτητα ανάγνωσης.

Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 1
    0 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Δεν δουλεψε ποτε. Απο την πρωτη μερα

• Ταχύτητα
    • Αντοχή
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

• Επιβεβαιωμένη αγορά

• Επιβεβαιωμένη αγορά

• Επιβεβαιωμένη αγορά

• Επιβεβαιωμένη αγορά

• Επιβεβαιωμένη αγορά

• Επιβεβαιωμένη αγορά

• Επιβεβαιωμένη αγορά

• Επιβεβαιωμένη αγορά

• Επιβεβαιωμένη αγορά

• Επιβεβαιωμένη αγορά

• Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

• Επιβεβαιωμένη αγορά

• Επιβεβαιωμένη αγορά

• Επιβεβαιωμένη αγορά

• Ταχύτητα
    • Αθόρυβο
    • Αντοχή
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

• Ταχύτητα
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Θορυβώδες
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

• Επιβεβαιωμένη αγορά

• Επιβεβαιωμένη αγορά

• Ταχύτητα
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    • Αντοχή
    • Ποιότητα κατασκευής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

• Ταχύτητα
    • Αθόρυβο
    • Αντοχή
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

• Παρέλαβα ελαττωματικό. Μου είπαν κατά την επιστροφή ότι μάλλον είναι η παρτίδα όλη ελαττωματική καθώς είχαν και άλλες επιστροφές. Οπότε ίσως να προτιμήσετε κάποιο άλλο Low budget

0
  • Πολύ αργό και κάποιες φορές δεν διαβάζει το dvd

0
  • Λίγο που το χρησιμοποίησα εώς τώρα δουλεύει καλά και αθόρυβα. Και είναι σχετικά φτηνό.
    Αυτά, ελπίζω να βοήθησα.

0
  • Το πολύ μικρό καλώδιο που έχει δεν βοηθάει και πολύ. Το 90% τον dvd/cd που του έβαλα παίζουν κανονικά. Original dvd ,όλα παίζουν χωρίς πρόβλημα. Μερικές φορές ίσως αργήσει λίγο να διαβάσει στην αρχή. Plug and play ,κανένα θέμα αναγνώρισης συσκευής.

3
  • Μια χαρά κάνει την δουλειά του.

3
  • Δες τα όλα
10,80 €
5,00 €   μεταφορικά