Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
F.A

Γεια σας, έχω αγοράσει την μηχανη μαι μου εχει ερθει! Τι πρεπει να κανω για την πρωτη χρηση; Επισης το aqua clean τι κανει; Δεν επρπε να εχει ενα πραγματακι που μπαινει μεσα στο δοχειο νερου;

Όνομα χρήστη

1 Απάντηση

meletis.89

To aqua clean ειναι για να φιλτραρει το νερό που βάζεις από τη βρύση. Η συσκευασία δεν το περιέχει μέσα. Δεν είναι απαραίτητο για τη λειτουργία της μηχανής, αλλά αν έχει σκληρό νερό η περιοχή ίσως να βοηθάει. Εγώ το βρήκα στο σκρουτζ γύρω στα 10€ και το πήρα, δεν είναι απαγορευτικό το κόστος. Για την πρώτη χρήση δε θυμάμαι να έκανα τίποτα, ακολούθησα τις οδηγίες, μόλις την έβαλα μπροστά την πρώτη φορά έτρεξε λίγο νερό και μετά ήταν έτοιμη για χρήση. Οι πρώτοι 4-5 καφέδες που έβγαλε βγήκαν λίγο νερουλοί και έτρεχε λίγο νερό πριν τρέξει ο καφές, αλλά από ψάξιμο που έκανα διάβασα ότι είναι φυσιολογικό μέχρι να καλιμπραριστεί. Πλέον μετά από 15 μέρες χρήσης είναι ΟΚ και βγάζει πολύ ωραίο καφέ.

2 Σχόλια

F.A

Ευχαριστώ, να σε ρωτήσω ακόμα κάτι. Στο δοχείο που μπαίνουν οι κόκκοι μπορείς να ρυθμίσεις τα ψαλίδια από ότι έχω καταλάβει από το 1-12. Μπορείς να μου πείς τι είναι αυτό? και κάτι τελευταίο, τι χρησιμοποιάς για την αφαλάτωση?

meletis.89

η ρύθμιση από 1-12 είναι για το πόσο λεπτό θα κόβει ο μύλος τον καφέ, ανάλογα το πάχος που θα κοπεί ο καφές δίνει άλλο γευστικό αποτέλεσμα. Τεχνικά δεν εχω την εμπειρία να σου πώ τι γευστική διαφορά προκαλεί, χρειάζονται δοκιμές για να δεις σε ποια ρύθμιση βγάζει το αποτέλεσμα που σου αρέσει. Προσωπικά έχω το μύλο 6, ένταση καφέ στο 3 και ποσότητα καφέ 2 κι έχω δει ότι το αποτέλεσμα μου αρέσει. Την έχω ένα μήνα και δεν εχει χρειαστεί να κάνω ακόμα αφαλάτωση, ειδα ομως οτι υπάρχουν αρκετά προϊόντα της Philips, θα παρω της ιδιας εταιρείας για σιγουριά

Όνομα χρήστη