Τι να προσέξω

• Γράφω τις απορίες μου για το προϊόν.
  • Αποφεύγω ερωτήσεις για διαθεσιμότητα, τιμή και πορεία της παραγγελίας μου.
  • Προστατεύω τα προσωπικά μου στοιχεία και δεν τα δημοσιεύω.
  • Δεν χρησιμοποιώ απρεπείς και προσβλητικές εκφράσεις.

Δες αναλυτικά τους όρους χρήσης για τις Ερωτήσεις Προϊόντων

Όλες οι ερωτήσεις
Όνομα χρήστη

3 Απαντήσεις

Θανος88

Είναι αδιαβροχο κανονικα! το ειχα δοκιμασει σε χιονοθυελλα στα Τρικαλα Κορινθιας σε χιονι πανω απο 40 εκατοστα για ωρες και δε περασε σταγονα, απλα για να συντηρηθει η αδιαβροχοποιηση καλο ειναι να το περνας μια στο τοσο με σπρει 'η βαφη. Κατα τ'αλλα ειναι ανετοτατα και σκυλια πολυ περισσοτερο απο αντιστοιχα της αγορας με διπλασια τιμη.

Όνομα χρήστη
lhgmenos

Ρωτάς για ανθεκτικό και επικεντρώνουν κάπου εκεί βλέπω στην πρώτη απάντηση ...αλλα γενικότερα αμα το δείς για δουλειά ενω είναι καλά και άνετα γλυστράνε αρκετά σε βρεγμένο μάρμαρο η πλακάκι και αυτό όχι μονο με σαπουνάδες και τέτοια αλλα και με απλό σκέτο νερό οπως για πχ το βρόχινο Ετσι για πχ σε δουλειά έξω με σκαλιά η ακόμα χειρότερα σε κουζίνα δεν κάνουν

Όνομα χρήστη
nerit_gr

Αναλογα για τι δουλεια λες Δεν τα εχω αρκετο καιρο για να πω με σιγουρια αμα ειναι γερα η οχι αλλα απο οτι διαβασα σε σχολια απο βιντεο του youtube κτλ δεν ειναι και τοσο αδιαβροχα (ακομα και αυτα με την ενδειξη ACG -λεπτη μεμβρανη αδιαβροχοποιησης - που ειναι το παλιοτερο μοντελο αλλα ιδιο εμφανισιακα) πως σε καποια φαση θα τσακισει το δερμα κανοντας γραμμες στο κουτουπιε (οκ καπου φυσιολογικη αυτη η φθορα) Ακομα στο εξωτερικο το εχω δει και με 45€ στο χαμηλοτερο αλλα και με 70€ εδω ειναι οκ Με παραπανω € οχι!

Όνομα χρήστη