What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
Apostolis_Patsouras

Καλησπέρα Είμαι σε διαδικασία αγοράς μηχανής, και θα βοηθούσε πολύ αν είχε κάποιος/κάποια άποψη μεταξύ αυτής της μηχανής και της Delonghi Dedica Pump Metal EC685.M (για την οποία υπάρχουν πάρα πολλές κριτικές σε αριθμό και σε θετικά σχόλια),πιο πολύ όσον αφορά την διαθεσιμότητα ανταλλακτικών, αξιοπιστία(2 προηγούμενες μηχανές ,όταν χάλασαν ,δεν υπήρχε καμία διαθεσιμότητα ανταλλακτικών, πχ την izzy barista 6823 !
ευχαριστώ προκαταβολικά

Username

1 Reply

Vicky_S38

Η krups φτιάχνει σαφώς καλύτερο καφέ,με κρεμα που διαρκεί. Εχω να πω,ότι όποια μηχανη χαλάσει αντικαθίσταται με μία άλλη.Ανταλλακτικα συνήθως δεν βρίσκουμε κ οταν υποτίθεται ότι βρούμε (το επαθα 2 φορες ηδη) πάλι δεν δουλεύουν οι μηχανές.Εχω αγοράσει διάφορες, αυτή ομως προσφέρει υπέροχο καφέ. Αν κ εφ όσον την αγοράσετε,ανοίξτε την αμεσως κ δοκιμάστε την. Ακουστε με προσοχή την αντλία αν δουλευει καλά κ αν κανει κρεμα.Αυτό αποδεικνυει οτι δουλευει σωστα η αντλια κ δεν καιγεται ο καφες.Ετυχα σε ελαττωματικη και εχουμε "δικαιωμα αντικαταστασης", ενα 24ωρο.Μετα πηγαινει για επισκευή ,οχι για αντικατασταση. (εμένα η delonghi δεν με ικανοποιησε,πάντα σε συγκριση με την krups)

Username