What to watch out for

• I write my questions about the product.
  • I avoid questions about the availability, price and course of my order.
  • I protect my personal information and do not publish it.
  • I do not use obscene or offensive expressions.

See in detail the terms of use for the Product Questions

All questions
dimperr

Θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει σχετικά με κάποια ρύθμιση ?
Έχω στήσει και συνδέσει μεταξύ τους 2 tp link cpe210 το ένα AP και το άλλο client στα 170 μέτρα εξωτερικό χώρο (μέτρημα απο google earth) χωρίς εμπόδια ενδιάμεσα και βγάζουν 27 db σήμα αλλά δεν έχω ιντερνετ. (distance 2 km ρύθμιση στις ριθμήσεις κάθε tp link)
όταν όμως τα μετακομίσω δίπλα δίπλα στα 10 μέτρα χωρίς να αλλάξω κάποια ρίθμηση έχει ιντερνετ κανονικά και 40 db σημα.

Username

1 Reply

stavros.spartalis.92

Υποθέτω οτι και τα δύο έχουν τοποθετηθεί εξωτερικά και έχουν καθαρή οπτική επαφή μεταξύ τους και είναι στο ίδιο υψος. Έχω κάνει το ίδιο αλλά στα 40 - 50 μέτρα περίπου και όλα καλα. Η διαφορά είναι ότι στη δική μου περίπτωση το δεύτερο λειτουργεί ως ξεχωριστό router και δίνει δικές του ip. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο. Client εννοείς δίνεις σε ένα pc/access point κτλ ενσύρματα, σωστά? Τα καλώδια που χρησιμοποιούνται και στη μία και στην άλλη περίπτωση είναι τα ίδια? Μου έχει τύχει να φτιάξω καλώδιο με τα χρώματα στη σωστή σειρά και να το ελέγξω με cable checker ότι όλα οκ και όμως να μην δουλεύει και μόλις άλλαξα καλώδιο όλα καλά. Αν ναι, έχεις εμπόδια πχ δέντρα κτίρια κτλ στο ενδιάμεσο? Επίσης αν υπάρχουν συσκευές κοντά απενεργοποίησε τες προσωρινά για τυχόν παρεμβολές.

1 Comment

dimperr

Είναι εξωτερικά τοποθετημένα,(Το πρόβλημα τελικά ήταν στην οπτική επαφή το οποίο λύθηκε επιτέλους!) AP το ενα και Client το άλλο, τα καλώδια ίδιο χρώμα σε όλα τα άκρα,τσεκαρισμένα με cable tester, η μια είναι πιο πάνω και η άλλη πιο χαμηλά, ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου φίλε μου.

Username